Pretraga

Zašto osveta bivšim partnerima nije pametna odluka

A- A+

Nakon burnog prekida neke osobe razmišljaju samo u jednom pravcu, a to je kako se osvetiti bivšem partneru ili partnerici. Ovaj put smo vam odlučili napisati nekoliko savjeta zašto to nije dobra ideja.

Mnogi misle kako će se bolje osjećati ako se osvete svojim bivšim partnerima. U nastavku pročitajte zašto to nije baš najbolja ideja i kako na taj način štetite sami sebi, a to je zadnje što vam treba u periodu nakon prekida.

www.serijala.com

Izdvojeni članak

Najbolji načini za prekid veze

Nemate vremena za to

Uz školu ili faks, učenje, izlaske i ostala druženja s prijateljima, zar stvarno imate vremena planirati osvetu bivšima? Umjesto da vam se svaki dan svodi na osvećivanje, posvetite se bitnijim stvarima u životu. Ostavite sve loše što se dogodilo u prošlosti iza vas te provodite više vremena s prijateljima i osobama koje će vam popraviti raspoloženje.

Nemojte se spuštati na njihovu razinu

Ako vas je netko povrijedio, nemojte si dozvoliti da se spustite na njihovu razinu. Ukoliko imate u planu osvetiti se, samo ćete dokazati kako ste isti ili čak gori od njih. Ništa se bolje nećete osjećati ako im vratite milo za drago, jer ćete dalje biti u prekidu i bez te osobe pokraj sebe.

Izdvojeni članak

Ako ‘uhodiš’ bivše partnere na Facebooku duže ćeš se oporavljati od prekida

Najbolja osveta: izgledajte odlično

Osvetom ćete jedino dokazati kako vam je još uvijek stalo do te osobe. Odlučite li nastaviti sa svojim životom i truditi se izgledati odlično, tek ste se onda osvetili. Bivši će vas vidjeti u savršenom izdanju te će im biti gore nego kad biste im nakratko upropastili život.

Vaše zdravlje

Ukoliko budete svu svoju energiju trošili na osvećivanje, past ćete u depresiju i nećete moći razmišljati o pozitivnim i vedrijim stvarima. Morate znati kako je vaše zdravlje na prvom mjestu i kako se ne isplati danima plakati i proklinjati sve oko sebe.

Sve se vraća, sve se plaća

Ovo vam uvijek treba biti  na pameti – sve se vraća, sve se plaća. Povrijedili su oni vas, povrijedit će i njih netko drugi sigurno. Ne trebate se sami truditi napraviti ih jadnima ili uništavati im svaki dan, kad će se u životu naći u istoj ili goroj situaciji.