Pretraga

Nestalo dvoje tinejdžera! Jeste li ih sreli?

A- A+

Nakon kraćeg zatišja nastavili su se nestanci tinejđera u Hrvatskoj. Proteklih tjedan dana na području zagreba je nestala 17-godišnjakinja, a u Puli dvije godine stariji mladić. Ukoliko imate neke informacije o nestalima javite policiji ili na nestali.hr.

Muratović Melisa (17) visoka je 165 – 170 centimetara, crne kose i smeđih očiju. Srednje je tjelesne građe. U vrijeme nestanka bila je odjevena u majicu kratkih rukava na pruge i svijetle traperice.

Postoje saznanja da se u petak 18. svibnja udaljila s adrese stanovanja u Zagrebu zajedno sa svojom prijateljicom.  Posljednji put se čula sa rodbinom u srijedu 23. svibnja, od kada joj se gubi svaki trag.

___________________________________________________________________________

Radolović Toni (19) visok je 180 centimetara, kestenjaste ravne kose i svijetloplavih velikih očiju. Slabije je tjelesne građe i ima klempave uši. Bio je odjeven u sivu majicu kratkih rukava, tamno plave traperice i tenisice sa špricanim sivo-crnim uzorkom.

Osoba se u srijedu, 23. svibnja oko 22 sata udaljila s adrese u Puli, Rizzijeva bb, gdje je posljednji put viđena s prijateljima.