Pretraga

Pijani 19-godišnjak teretnim se vozilom zakucao u auto, ozlijedio dvoje ljudi: Imao je 1,05 promila u krvi

A- A+

Pijani 19-godišnjak teretnim se vozilom, nedaleko Karlovca, zakucao u osobni automobil pa ozlijedio dvoje ljudi. U krvi mu je izmjeren alkohol, i to 1,05 promila pa ga je policija privela i odvela na triježnjenje. Kaznit će ga, najavili su iz Policijske uprave karlovačke, sukladno važećim propisima o sigurnosti prometa na cestama.

policajac u ruci drži alkotest, ispred policijskog vozila

Policajac u ruci drži alkotest
Foto: PU Istarska

Bizarne vijesti stižu iz mjesta Vojnić nedaleko Karlovca. Tamo je 19-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, pod utjecajem alkohola od 1,05 promila, uzrokovao prometnu nesreću. Vozač je upravljao teretnim automobilom sisačkih registarskih oznaka te je zbog neprilagođene brzine, u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem vozila i prešao na suprotnu prometnu traku.

Pritom je udario osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnji hrvatski državljanin. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 53-godišnji vozač i 38-godišnja putnica, hrvatska državljanka, iz njegovog vozila. Policija je privela 19-godišnjeg mladića i smjestila ga u posebne prostore policije, dok se nije otrijeznio, odnosno, kako kažu iz Policije uprave karlovačke, do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Bit će sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.