Pretraga

Pitajte odgovornog za maturu koje je boje Juditin prsten

A- A+

Još jednom jašemo na radio valovima! Tako i sutra od 11:10 sati možete otići na radiostudent.hr i kliknuti u gornjem desnom kutu za live stream – naravno na visokoj kvaliteti. Ili pak ako ste iz Zagreba možete uključiti svoje radio prijemnike na frekvenciju 100,5 mhz. Kako je to prošli put zvučalo možete provjeriti na ovom linku.

Ovaj put u emisiji Veliki odmor očekujte vrlo aktualnog gosta. Naime, kako se matura i više nego zahuktala, kemijske su pripremljene, zglobovi su uvježbani i piše se naveliko. Potrudili smo se i došli do najadekvatnije osobe za raspravljanje o maturi – ugostit ćemo Gorana Sirovatku, predsjednika Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Sa Sirovatkom smo već pričali, a što smo točno pričali možete pročitati na ovom linku, no ovaj put vam nudimo drugačiji oblik rasprave o maturi.

Svi znate za NCVVO i ispite koje su vam skuhali. Zbog toga ih neki maturanti proklinju, a neki hvale. Drugi su pak puni pitanja i nejasnoća. Upravo zbog toga moći ćete se uključiti uživo u emisiju  telefonskim pozivom na broj radio Studenta 01 /46 55 333.

Za one sramežljivije, odlučili smo uključiti i našu Facebook stranicu, pa ćete oko 11h moći u svojim komentarima postaviti pitanja dotičnom gospodinu.

Čujemo se u 11:10 sati!