Pretraga

Pomoću nogometne lopte uronjene u boju napravila impresivne portrete popularnih nogometaša

A- A+

Ms Yi jedna je od rijetkih djevojaka kojoj je Svjetsko prvesntvo u Brazilu poslužilo kao inspiracija za kreativno djelo. Naime, djevojka je pomoću nogometne lopte uronjene u boju na bijelom platnu napravila impresivne portrete Cristiana Ronalda, Neymara i Lionela Messija.

Screenshot MailOnline

Svijet krije brojne dragulje čiji talenti nisu izašli na vidjelo zbog nedovoljne promocije ili sličnih razloga. Jedan od takvih impresivnih talenata krije i Kineskinja Ms Yi koja je zaljubljena u slikarsku umjetnosti.

Izdvojeni članak

Talentirani fotograf (16) otkriva: ‘Najviše volim fotografirati starice jer mi ne mogu pobjeći’

Dok brojne pripadnice nježnijeg spola zaziru od uzvika i zvižduka koji dopiru s brazilskih nogometnih stadiona, Ms Yi je u Svjetskom nogometnom prvenstvu pronašla inspiraciju za svoje novo umjetničko djelom.

Na travnjak je razvukla bijelo platno na kojem je pomoću nogometne lopte i osam posuda napunjenih bojom napravila tri portreta – Cristiana Ronalda, Neymara i Lionela Messija. Uz zanimljivu tehniku slikanja kojom se koristila Ms Yi, impresivan je i način na koji je popunjavala prazno platno, piše Daily Mail.

– Moje slikarske sposobnosti su ok, ali nogometne vještine su upitne, napisla je mlada umjetnica na svom Facebook profilu 10. lipnja kad je objavila svoje zadnje umjetničko djelo. Dodala je i da voli slikati, ali ne uobičajenom tehnikom koristeći četku i kistove.