Pretraga

Pridružite se tribini Rod, spol i seksualnost: Rizično seksualno ponašanje mladih – mitovi i stvarnost

A- A+

Savjetovalište ‘Luka Ritz’ poziva sve zainteresirane na još jednu tribinu ‘Direktno’, na temu ‘ROD, SPOL I SEKSUALNOST: Rizično seksualno ponašanje mladih – mitovi i stvarnost’. Gost tribine koja se održava danas u 19 sati u Savjetovalištu ‘Luka Ritz’ u Fabkovićevoj 1/3 (kod Suvaga) bit će prof.dr.znanosti Aleksandar Štulhofer, a prikaza će se i dokumentarni film ‘DIREKT: Manje od Madonne, više od moje stare (FadeIN).

Još jednu tribinu ‘Direktno’ organizira Savjetovalište ‘Luka Ritz’, a na temu ROD, SPOL I SEKSUALNOST: Rizično seksualno ponašanje mladih – mitovi i stvarnost. Gost tribine bit će
Aleksandar Štulhofer
, Predstojnik Katedre za seksologiju, Odsjek za sociologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, a na istoj će biti prikazan i dokumentarni film ‘DIREKT: Manje od Madonne, više od moje stare (FadeIN)’. Zbog ograničenih prostornih kapaciteta, ukoliko želite sudjelovati na tribini, potvrdite svoj dolazak na e – mail adresu [email protected].

Tribina će se održati danas u 19 sati na adresi Fabkovićeva 1/3 (kod Suvaga).

Izdvojeni članak

…sa srećom u džepu i osmjehom na licu – jedna sasvim posebna knjiga Luke Ritza

Ciklus tribina Direktno 2013-2014

Tribine za mlade Direktno prilika su za otvaranje važnih društvenih tema, kritičko promišljanje i aktivno sudjelovanje mladih u izgradnji zdravijeg društva.

Bavit će se temama unutar četiri šira područja: nasilje među mladima, ovisnosti, građanski aktivizam, te spol, rod i seksualnost.
Gosti svake tribine bit će poznati stručnjaci koji će svojim predavanjem ponuditi okvir za razmišljanje i zajednički razgovor.