Pretraga

Prilika za programere: Izradite aplikaciju za HZZO i osvojite 6 000 kuna

A- A+

Ukoliko se bavite programiranjem i dobro bi vam došla dobra referenca u životopisu te nagrada od šest tisuća kuna, prijavite se za Hackathon za izradu mobilne aplikacije Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO).

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) uz podršku Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP) poziva programere na sudjelovanje u 24-satnom natjecanju SEETech Hackathon od 13.-14- prosinca za izradu mobilne aplikacije za HZZO.

Izdvojeni članak

Studenti nisu zaboravili na problem zdravstvenog osiguranja: Žele besplatno liječenje svima s redovitim statusom

Najbolji tim osvaja šest tisuća kuna

Timovi programera imat će 24 sata vremena za izradu aplikacije za barem jednu mobilnu platformu ili mobilne web aplikacije s dizajnom korisničkog sučelja usklađenim s vizualnim identitetom Zavoda.

Najbolji tim će osvojiti nagradu od šest tisuća kuna, dok će prvih devet sudionika dobiti vaučer za dopunsko zdravstveno osiguranje, koje će moći prenijeti na člana obitelji.

Pobjednička aplikacija bit će besplatna i namijenjena svim osiguranicima

Natjecatelji
mogu sami izabrati tehnologiju razvoja, a pobjednička aplikacija bit će
namijenjena svim osiguranicima HZZO te besplatna.

Izdvojeni članak

Redoviti studenti i učenici više ne moraju donositi potvrde o statusu za zdravstveno osiguranje

Susret programera bit će organiziran u prostorima ZIP-a od 13. prosinca u 10 sati, a trajat će do 14. prosinca do 10 sati. Projekt se organizira ususret HAMAG-BICRO konferenciji ‘Pristup financiranju i transfer znanja’ 15. i 16. prosinca, a tada će ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras proglasiti pobjedničke timove.

Svi zainteresirani mogu se prijavite do 10. prosinca u 23:59 sati putem poveznice https://www.entrio.hr/event/seetech-hackathon-1988 . Odabrani timovi dobit će 12. prosinca sve potrebne informacije putem elektroničke pošte.