Pretraga

Saznajte tko su najbolji učenici u školi i studenti na vašem faksu

A- A+

Otkako smo svijetu objavili beta verziju sustava kvizovi.srednja.hr, osim što bilježimo porast korisnika, konstantno radimo na poboljšanju sustava. Tako smo od kraja prošle godine predstavili već nekoliko nadogradnji sustava, a sada predstavljamo novi – od sada će vaše znanje sustav rangirati u odnosu na vaše vršnjake, susjede, ljude koji su završili istu osnovnu, srednju ili faks kao i vi!

Sustav kvizovi.srednja.hr svakim danom sve je veći sa sve više mogućnosti. Otkako smo objavili prvu takvu platformu za interaktivno učenje, zadali smo si cilj da ćemo je konstantno usavršavati i prilagođavati korisnicima.

Prije nekoliko mjeseci objavili smo veliki update sustava, koji je omogućio da vidite tko vas prati, broj pitanja u pojedinoj temi i podtemi prilikom dodavanja pitanja, da vidite najnovija pitanja na početnoj stranici te odgovaranje na sva pitanja od pojedinog korisnika.

Novi update koji će vas povezati s prijateljima

Danas vam predstavljamo novi update koji vam omogućuje usporedbu vašeg znanja sa znanjem vaših sugrađana, učenika i bivših učenika škola i fakulteta koje ste pohađali. Kako biste mogli vidjeti to, potrebno je u postavkama vašeg profila staviti mjesto iz kojeg dolazite, osnovnu i srednju školu u koju idete ili ste završili i fakultet.

To možete napraviti vrlo jednostavno, a to će vam biti i ponuđeno kada dođete na svoj profil, kao što je vidljivo ovdje.

Nakon što to vidite, profil će vam izgledati ovako.

Uz to, klikom na svaki pojedini segment, odnosno grad, osnovnu školu, srednju školu ili fakultet, otvorit će vam se novi prozor u kojem ćete moći vidjeti korisnike s kojima vas sustav uspoređuje. Možda tamo pronađete svoga prijatelja iz razreda, ili nekoga iz škole koga niste vidjeli godinama.

Sustav kvizovi.srednja.hr izvrstan je alat za online učenje i ponavljanje, ali i zabavu. Pitanja su postavljena u formatu kviz pitanja, a nakon svakog pitanja sustav vas s obzirom na vaš odgovor rangira u odnosu na druge. Svoju konačnu ocjenu možete vidjeti na svom profilu.

Postavljajte svoja pitanja!

Osim što možete odgovarati na pitanja, možete i postavljati ista, odabirući temu i podtemu u koju će pitanje upasti. Možete iskoristiti tu mogućnost i postaviti pitanja iz gradiva koje trenutno učite kako biste pomogli sebi, svojim kolegama iz razreda, ali i cijeloj sadašnjoj i budućoj generaciji koja mora učiti to isto gradivo!

Niste se ulogirali? Prvo odgovorite na ovo pitanje, a onda ulaskom u sustav se registrirajte i krenite otkrivati sva vaša znanja i neznanja!