Pretraga

Sedam smrtnih grijeha u vezi

A- A+

Ukoliko činite sedam smrtnih grijeha za svaku ljubavnu vezu, postoji realna opasnost da veza neće opstati. Nekim stvarima jednostavno ugrožavate svaki mogući odnos koji imate s curom ili dečkom.

Od prvog spoja pa nadalje vaša veza ovisi o vašem ponašanju i porukama koje šaljete osobi s kojom ste u vezi. Ako imate problema s ugovaranjem drugog spoja, ili samo želite povećati šanse da ostvarite uspješnu vezu i da ona potraje, nemojte počiniti ovih sedam smrtnih grijeha, o kojima piše Huffington Post.

Izdvojeni članak

Što nikako ne biste smjeli raditi u vezi

Nestrpljivost

Vrlo vjerojatno nećete pronaći ljubav svog života na prvom spoju s nekom osobom. Isto vrijedi i za prvi mjesec, ali i prvu godinu nakon što ste prekinuli vezu. Ako vam je toliko bitno da ponovno pronađete ljubav, i činite sve kako bi izbjegli loše odabire, bitno je da ostanete strpljivi. Nemojte se odmah u mislima osuditi na život s 13 mačaka. Možete utjecati na vrlo malo stvari što se tiče toga, stoga naoružajte se strpljenjem. Nestrpljivost vas može učiniti očajnima u tuđim očima, što je uvijek odbojno. Dobre stvari dolaze onima sa zdravim stavom, a ljubav će uvijek doći spontano.

Egoizam

Prilično je logično – ako ste sebični, kako možete biti u vezi s ikim drugim nego sami sa sobom? Ako ste fokusirani samo na sebe, biti ćete jedini koji će to činiti.

Izdvojeni članak

Evo što prekid veze radi vašem zdravlju

Sve se vrti oko vas

Ne morate biti sebični da biste bili osoba oko koje se cijeli svijet vrti. Ako ne možete ne pričati o sebi i svojem životu, svojim planovima, mišljenjima, a ne slušate drugu osobu i ne zanima vas ništa o njoj, vjerojatno se nećete više viđati.

Laž

Karakter vrijedi više nego išta drugo u vezama. Nemojte lagati i točka. Ni o dobi, težini, i svim manjim ili većim stvarima. Ne kaže se uzalud da su u laži kratke noge, njome ne možete puno dobiti, a možete sve izgubiti.

Nedosljednost

Ljudi vrlo lako primijete kad se kockice ne slažu. Ako vaše riječi i postupci nisu u ravnoteži, osoba s kojom ste u vezi neće imati povjerenja u vas. Ne radi se ovdje toliko o lažima, koliko o odstupanjima u vašem ponašanju. Na primjer, ne možete reći kako ste beznadni romantik, i onda zaboraviti rođendan osobe s kojom ste u vezi. Također, ako kažete da ćete nazvati u petak, a to ne učinite, osoba će shvatiti kakvi ste zapravo.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Najsmješniji pismeni prekidi veza

Ljutnja

Ako na susrete donosite ljutnju i ogorčenost, vjerujte nećete biti promatrani u lijepom svjetlu. Nitko se ne želi družiti s osobom koja kvari raspoloženje, već kako bi proveli lijepo vrijeme. Jasno je da ćete se nakon nekog vremena u vezi osjećati dovoljno slobodnima da se pojadate partneru, no na početku se suzdržite od nalaženja ako niste dobro društvo.

Zavist

Ljubomora je ružan osjećaj, a ako ste osoba koja je ljubomorna što je bivši partner krenuo dalje, što vašem prijatelju ide bolje nego vama, što netko drugi ima više novaca, nećete se dobro provesti. Umjesto da energiju trošite na zavist prema drugima, pokušajte ju utrošiti na nešto pozitivnije. Neka vas tuđi uspjeh potakne da se potrudite više, a ne da mrzite druge zato što imaju više sreće od vas.

Na kraju krajeva, sva ova nepisana pravila ne vrijede samo za ljubavne veze. Njih možete primijeniti na sve druge odnose u svojem životu, a ako želite da oni budu dobri, potrudit ćete se da ne radite navedene greške.