Pretraga

Šokantno: Pokazao koliko lako pedofili pomoću interneta pronalaze svoje žrtve

A- A+

Povodom dramatične priče o pedofilu koji je preko Facebooka namamio djevojčicu u zagrebačkom hotelu, ‘hrvatskim internetom’ počeo je kružiti video koji je snimio mladić kako bi upozorio koliko djeca mogu biti naivna. U dogovoru s roditeljima, lažnim je profilom namamio je djevojčice na sastanak. Pogledajte šokantni video i naučite zašto neke savjete roditelja ipak treba slušati.

foto: screenshot| www.youtube.com

Kako bi ukazao na to koliko je pedofilima lako ‘zašprehati’ maloljetnice preko interneta, Coby Persin (20) je u dogovoru s roditeljima proveo eksperiment nad nekoliko maloljetnica.

Potaknut ovotjednim događajima u zagrebačkom hotelu, njegov video podijeljen je i na Facebook grupi Uživo iz Hrvatske, a izazvao je veliki interes domaće javnosti.

Roditelji koji su mu dali dozvolu da ispita naivnost njihove djece bili su uvjereni kako njihove kćeri neće biti uhvaćene u zamku, ali na kraju nismo sigurni tko je bio više šokiran. Pedagoški pristup na koji su pristali vrlo je upitan i suviše traumatičan, ali prilično je sigurno da ove djevojke nešto slično neće ponoviti

Pogledajte video i nemojte biti naivni.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

obavezno pogledajte i PODIJELITE video, možda nekome spasi život!

Posted by Uživo iz Hrvatske on 9. ožujka 2016