Pretraga

Srednja.hr danas slavi svoj jedanaesti rođendan

A- A+

Portal srednja.hr danas slavi svoj 11. rođendan. Ove smo godine rođendan proslavili velikim tulumom – organizirali smo svoju prvu brucošijadu. Sa svojim nešto starijim čitateljima i stručnom zajednicom, proslavit ćemo na konferenciji Obrazovanje na prekretnici ovog ponedjeljka. Pridružite nam se i proslavite s nama!

Portal srednja.hr danas obilježava 11 godina postojanja na hrvatskoj medijskoj sceni. Iza nas je više od desetljeća rada. Kroz to vrijeme, iscrpno smo pratili sustav obrazovanja, upozoravali na nepravilnosti unutar njega te dali medijski prostor mnogim perspektivnim mladim ljudima. Vrlo brzo nakon osnivanja, srednja.hr je postala više od portala namijenjenog samo srednjoškolcima. Naša publika danas su i studenti, profesori i djelatnici u školstvu i visokom obrazovanju, ali i roditelji čija se djeca nalaze u obrazovanju.

Više od 500.000 redovnih čitatelja koji nam se vraćaju svakog mjeseca pokazuje da smo se uspjeli profilirati kao vodeći news portal za mlade i obrazovanje. Svojoj zajednici čitatelja ove smo godine ponudili i nešto sasvim novo – uveli smo pretplatu. No, nije riječ o klasičnoj pretplati koja vam uskrati pristup nakon nekoliko pročitanih članaka. Umjesto zaključavanja sadržaja, svojim smo pretplatnicima ponudili dodatne mogućnosti u obliku specijaliziranih newslettera, čitanja uz manje oglasa i mogućnosti dodavanja vlastitih vijesti. Više o tome pročitajte ovdje.

Organizirali smo svoju prvu brucošijadu

Kako bismo proslavili, ove smo godine za svoje čitatelje pripremili dva velika događaja. Za naše mlađe čitatelje, organizirali smo našu prvu brucošijadu koja se održala u petak, 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu. Prilikom kreiranja lineupa obratili smo se za pomoć samim brucošima. Anketa u Facebook grupi Brucoši 2022./2023. pokazala nam je koje izvođače su željeli čuti, a tako smo došli do onih koji su naposlijetku i nastupili.

Brucoši, stariji studenti i svi ostali koji se tako osjećaju tako su uživali uz 2 kitice, Neki to vole vruće, Ružno Pače i Dinu Blunta, a na drugom flooru cijelo vrijeme se vrtio trash kojeg su puštali DJ Kiki B. i DJ Sin. Odlično smo se zabavili, a kako nam je bilo pogledajte ispod.

Proslavite s nama na konferenciji Obrazovanje na prekretnici

Osim što smo tulumarili, ove smo godine odlučili proslaviti i sa svojim starijim čitateljima i stručnom zajednicom. U ponedjeljak 7. studenog, u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti, održat će se konferencija Obrazovanje na prekretnici. Posjetitelje očekuje sedam panela i četiri predavanja koja će, svaki na svoj način, govoriti o aktualnim izazovima pred kojima se nalazi naš obrazovni sustav. Ugostit ćemo 28 govornika, a cijeli program pronađite ovdje.

Ulaznice za konferenciju prodaju se po cijeni od 350 kn (46,45 €), odnosno 175 kn (23,23 €) za učenike i studente. Ulaznice je moguće kupiti putem sustava Entrio. Posebne pogodnosti osigurali smo članovima svoje zajednice pretplatnika. Ako konferenciju žele pratiti online, moći će to učiniti uživo i potpuno besplatno. Žele li posjetiti događaj uživo, ulaznice mogu kupiti po 50 % sniženoj cijeni. Ove pogodnosti vrijede i za mjesečne, kao i godišnje pretplatnike. Pridružite nam se na konferenciji i proslavite s nama naš 11. rođendan!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Povodom 11. rođendana portala organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovanje na prekretnici čiji program pogledajte ovdje. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a sve novosti možete pratiti putem rubrike Obrazovanje na prekretnici ili preko Facebook događaja ovdje.