Pretraga

Srednjoškolka jackpot potrošila na drogu, alkohol, tulume i ljubavnike

A- A+

www.thesun.co.uk

Najmlađa britanska dobitnica lutrije, Callie Rogers dobila je jackpot od 1,9 milijuna funti sa 16 godina 2003. Danas ima 25 godina i, nažalost, više nema novaca, kako prenose engleski mediji.

Callie je priznala kako je sve novce potrošila na drogu, alkohol, tulumarenje, plaćanje ljubavnika i hedonistički život. Naime, dok je imala novce, trošila ih je na apsolutno sve što bi joj palo na pamet. Dala je 550 000 funti za četiri nekretnine sebi i svojoj obitelji te je kupovala automobile u vrijednosti 85 000 funti – a to su još više-manje razumni troškovi. Mlada Callie je od osvojenih novaca dala ugraditi i implatante za grudi u vrijednosti od 11 500 funti, a 200 funti mjesečno trošila je na ekstenzije za kosu.

Osim toga, svoj jackpot dobitak solidarno je podjelila i sa svojim bivšim ljubavnicima. Jednom od njih kupila je automobil od 7000 funti, a 3000 funti mu je plaćala da joj bude vozač.

Kako to inače biva, ubrzo je razvila ovisnost o kokainu te je samo na tulume, alkolol i drogu potrošila oko 25 000 funti. Zbog takva raskalašenog načina življenja, njena veza s Nickyem Lawsonom ubrzo je pukla. Izgubila je skrbništvo nad djecom Debony i Kian zbog čega se u tri navrata pokušala ubiti.

Svjesna je greški koje je napravila u životu dok je bila mlada i glupa i sama je prestravljena svojom prošlošću. Međutim, ističe kako joj se život promijenio u posljednje dvije godine. Naime, upoznala je Paula Pennya s kojim očekuje blizance te tvrdi da je upravo on muškarac njenog života.

-Tako sam uzbuđena što ću dobiti dečke. To je najbolji dar koji mi je netko mogao dati i daleko je bolji od jackpota. kaže Callie.