Pretraga

Upravo smo prešli 3 milijuna odgovora na našoj platformi za učenje

A- A+

Sustav kvizovi.srednja.hr, naša platforma za učenje, upravo je prešla 3 milijuna odgovora. Do ove velike brojke stigli smo u 10 mjeseci rada, a nedavno smo predstavili i neke novitete u sustavu.

Kreirajte svoj račun i krenite učiti na potpuno drugačiji način!

Kvizovi.srednja.hr naša je platforma za učenje koja služi za razmjenu znanja. Znanje je u sustavu strukturirano kroz kviz pitanja, a pitanja su podijeljena u teme i podteme.

Svi korisnici mogu odgovarati i postavljati pitanja, a sustav bilježi njihovu uspješnost, odnosno, znanje, u odnosu na njihove vršnjake u sustavu. Svako pitanje ima svoju težinu, izračunatu prema tome kako su korisnici odgovorili na njega, a isto tako, svaki korisnik ima ocjenu svojeg znanja, kao i ocjenu unutar teme i podteme na koje je odgovarao.

Unazad nešto više od 10 mjeseci, koliko sustav postoji, korisnički račun je napravilo preko 34.000 korisnika. Oni su skupa odgovorili na preko 3 milijuna pitanja!

Među najpopularnijim temama su Znanost, s preko 14.000 pratitelja, Književnost s preko 13.000 pratitelja te Jezik s preko 12.000 pratitelja.

Nedavno smo predstavili dodatan upgrade sustava – mogućnost dodavanja matematičkih zadataka. Sada prilikom dodavanja pitanja možete odabrati hoćete li postaviti tekstualno ili matematičko pitanje, a odabirom matematičkog pitanja otvara se kalkulator s mogućnošću osnovnih i naprednih postavki, s kojima možete postavljati zadatke iz gradiva od 1. razreda osnovne do 4. razreda srednje – razlomci, potencije, funkcije, limesi itd.


Kako biste koristili ovaj sustav i postavljali te odgovarali na pitanja morate stvoriti svoj korisnički račun. Taj proces možete i ubrzati ako povežete već svoje postojeće račune s Facebooka ili Googla ili povežete svoj AAI identitet.

Prilikom kreiranja računa ostavite podatke o mjestu iz kojeg dolazite te školi ili fakulteta koje pohađate ili ste pohađali. Na taj način se možete i povezati s bivšim i sadašnjim kolegama, ali i sugrađanima te možete vidjeti koliko znate u svojem okruženju!

Ulogirajte se i krenite učiti na jedan potpuno drugačiji način!