Pretraga

[VIDEO] Prizor koji oduševljava: Usred zagrebačke gimnazije održan ljubavni koncert

A- A+

Dan zaljubljenih mnogi će obilježiti na poseban način, a tako je danas bilo i u zagrebačkoj Prvoj gimnaziji. Žamor na hodnicima ove škole danas je na nekoliko minuta zamijenila ljubavna pjesma.

Učenici zagrebačke Prve gimnazije ovogodišnje su Valentinovo odlučili obilježiti malim humanitarnim koncertom u predvorju škole. Ondje su se učenici mogli zasladiti i kolačima te palačinkama, čijom su kupnjom za simboličnih pet kuna davali doprinos humanitarnoj akciji.

Izdvojeni članak

Poklon za Valentinovo koji će tvoju curu oboriti s nogu

Talentirani članovi školskog benda otpjevali su i odsvirali nekoliko ljubavnih pjesama, između ostaloga ‘Lutku’, ‘Lutka za bal’ i ‘Marija’. Okupljeni školarci koji su na nekoliko minuta pauzirali nastavu zapjevali su s njima, malo otplesali, a po završetku koncerta zatražili i bis.

– Bio je to početak Valentinova u Prvoj kojeg smo obilježili na glazbeno-slatki način. Imali smo priliku uživo slušati naš bend koji nam je izveo dobro poznate pjesme, ali uživati u palačinkama i drugim slasticama, koje su nestale gotovo u pet minuta. Zabava u Prvoj se nastavlja, ljubav je tu svaki dan, a ljubav tu i mora biti svaki dan, ne samo na Valentinovo, poruka je učenika Prve koji je snimio čitav događaj.

Dio atmosfere s Valentinova u Prvoj možete pogledati u videu u nastavku.

 

______________________________________________________________

Ako je i u vašoj školi ovogodišnje Valentinovo obilježeno na poseban način, svakako nam se putem Facebooka, Instagrama ili na mail [email protected] javite s videom ili fotografijama priredbe.