Pretraga

Video: Stand-up komičar (14) do suza nasmijao punu dvoranu

A- A+

Jack Caroll engleski je 14-godišnjak koji je unatoč celebralnoj paralizi s kojom se nosi od rođenja, nastupio kao stand up komičar u britanskoj verziji showa Supertalent i doživio ovacije prepune dvorane i žirija. Ovaj mladić odlučio se za optimistično gledanje na život te svoje urođene poteškoće nije pretvorio u svakodnevnu patnju, nego u nasmijavanje svoje okoline, a u ovom slučaju je uspio nasmijati i široki auditorij.

Screenshot: YouTube

Iako je svega 14-godina star Jack Caroll je već iskazao veliki talent za vrlo zahtjevni format zabave stand up komediju. Mladić koji ima celebralnu paralizu nastupio je u engleskoj verziji showa Supertalent i zaradio ovacije žirija i prepune dvorane, kroz svoje dosjetke u kojima se šali na svoj račun. Kad ga je glavni član žirija upitao na samom početku da mu kaže nešto više o sebi, Jack je hladnokrvno odgovorio ‘da je profesionalni gimnastičar’.

Izdvojeni članak

Preko stand upa do glumačke karijere

Kako je sam rekao u tijeku nastupa, ovaj dječak prepun duha, nije želio da ga se konstantno gleda kroz prizmu njegove poteškoće, nego da kroz šale na vlastiti račun zadrži bar psihičku stabilnost.

– Ne brinite, jasno mi je da mislite: Harry Potter je imao gadnu nezgodu u quidditichu (sport u seriji filmova o najpoznatijem čarobnjaku op. a.) , probio je led na početku 14-godišnjak, sugerirajući na svoju fizičku sličnost s Danielom Radcliffeom.

Suci su se smijali tijekom cijelog njegovog nastupa te ga jednoglasnom odlukom pustili u sljedeći krug.

– U komediji su vrlo često vaše slabosti zapravo vaša snaga, rekao je Jack u backstageu dodavši da je uz to njegova snaga donošenje radosti svijetu.