Pretraga

Jeste li već vidjeli hrvatskog Justina Biebera?

A- A+


Izdvojeni članak

Justin Bieber brutalno pretučen zbog djevojke

Hrvatska ima svog Justina Biebera, i to mladog pjevača iz Pakraca. Endi Schrotter je novopečeni pjevač koji je prije nekoliko dana objavio svoj prvi hit ‘Atom’ koji je već pogledalo gotovo 60 tisuća ljudi. Videospot na koji Endi izrazito ponosan snimljen je u školskoj učionici.

Već poznat po televizijskom showu ‘Supertalent’ srednjoškolac Endi krenuo je s glazbenom karijerom. Da mu dobro ide svjedoči popularnost koju je stekao u svega par dana. Obožavateljice ga opsjedaju na svakom koraku, a on bi volio biti popularan kao Justin Bieber. U nastavku vam donosimo priču ambicioznog 15-godišnjaka koji za sebe ima velike planove.

Izdvojeni članak

Mislile da ima rak pa diljem svijeta brijale glave

‘Zaustavljaju me i traže me autograme’

Srednjoškolac Endi Schrotter, inače poznat po svojim plesnim nastupima u showu Supertalent, posvetio se pjevačkoj karijeri. Ovaj, kako ga već mediji nazivaju, hrvatski Justin Bieber, javnosti se predstavio spotom ‘Atom’ koji je snimljen u školskoj učionici, a već je osvojio srca mnogih obožavateljica.- Jako sam sretan, moram priznati da nisam očekivao da će se moja pjesma ljudima toliko svidjeti. Ali svidjela se! Na Facebooku je tolika navala na moj profil, nevjerojatno je, kazao je Endi za Večernji list.

Iako je preko noći postao popularan, njegovo srce pripada samo jednoj simpatiji, koja to čak niti ne zna.
– Naravno da mi godi njihova pažnja, zaustavljaju me, traže autograme, pišu mi… Malo mi je neugodno jer imam simpatiju i samo me njezino mišljenje zanima, iako ona još ne zna za to, priznaje pjevač.

Pohađa dvije škole, a kani se baviti i modom, te glumom

Ovaj učenik prvog razreda Srednje škole za primjenjenu umjetnost i dizajn, ide još i u Školu suvremenog plesa Ane Maletić te je našao vremena da dizajnira svoju liniju tenisica.

U budućnosti ima plan posve se posvetiti svojoj karijeri u glazbi, no i u modnoj industriji.

Ne čudi da ga zanima moda, jer je imao iskustva i s manekenskom karijerom. Osim ovih planova, svestrani petnaestogodišnjak vidi se i u glumačkoj ulozi.
– Želja mi je i glumiti, kažu da mi dobro ide. Ma htio bih biti popularan kao Justin Bieber, priznao je Endi.

U nastavku pogledajte njegov prvi video spot za pjesmu ‘Atom’.

Copy link
Powered by Social Snap