Pretraga

Pogledajte kako je Nina Kraljić zvučala kao srednjoškolka u finalu Supertalenta

A- A+

Nina Kraljić, pobjednica glazbenog showa ‘The Voice’, već se u srednjoj školi okušala u talent showu. Bilo je to 2009. u emisiji ‘Supertalent’ kada je došla do finala i prozvali su ju hrvatskom Susan Boyle. Tada su joj već prognozirali uspješnu karijeru, čak je i snimila svoj prvi singl, no do ovog novog showa za nju se nije uopće čulo. Vratila se kao potpuno nova osoba, zaključuju mnogi. Poslušajte kako je zvučala prije šest godina.

Izdvojeni članak

Pobjednica Voicea Nina Kraljić dobila upozorenje s fan pagea Dine Dvornika

Screenshot Youtube

Nina Kraljić pobijedila je u showu ‘The Voice’ i postala najljepši glas Hrvatske. No njezini glazbeni koraci počeli su puno ranije, a i za sebe ima još jedan uspješan nastup u drugom talent showu. Nastupala je u emisiji ‘Supertalent’ još 2009. godine te došla do finala. U ukupnom je poretku bila deseta, a mediji su tada pisali o njoj kao o hrvatskoj Susan Boyle i prognozirali joj uspješnu karijeru.
Nina je tada pjevala potpuno drukčiju, pop-glazbu, a njezin nastup u ‘Supertalentu’ kada je otpjevala Beyoncéinu ‘Halo’, danas izaziva drukčije komentare: publika se složila da je Nina sada potpuno drukčija osoba. I sama Nina danas na njega kritično. 

– Nastup u ‘Supertalentu’ trn mi je u oku! Najgori je osjećaj kad ne pjevaš na svoj način. Pet godina maštala sam o prilici da to ispravim. No nije mi krivo što sam to prošla, to je bio dio mog odrastanja, kaže Nina. 

Nina tvrdi da čak nije ni stvar u tome da su joj danas vokalne sposobnosti bolje, već u tome što je u showu ‘The Voice’ pjevala glazbu koja joj više odgovara. Poslije ‘Supertalenta’ čak dvije godine nije pjevala, bavila se različitim stvarima koje nisu bile vezane uz glazbu i tražila sebe.

– U jednom trenutku htjela sam odustati od pjevanja, bila sam frustrirana jer sam mislila da se nigdje neću moći izraziti, a onda je došao ‘The Voice’, izjavila je Nina. 

Nakon zapaženog nastupa u ‘Supertalentu’ Nina je snimila svoju prvu pjesmu pod naslovom ‘Kaži mi’. Glazbu i tekst potpisao je Saša Jungić, gitarist grupe Ramirez, a produkcijski dio odradio je dvojac iz Elementala Shot i Erol. Pjesma je tada bila ispunjenje njezinog sna, a mediji su pisali da osvaja na prvo slušanje te joj prognozirali uspješnu karijeru.
Novu priliku i razlog za zadovoljstvo dobila je pobjedom u showu ‘The Voice’ nakon koje je  generalni direktor Universal Music Western Balkans Fabian Stilke uručio ugovor,

Nakon osvojenih 190 tisuća glasova u finalnoj večeri showa i podrške koju joj pruža hrvatska javnost, Nina Kraljić nastavlja dalje graditi karijeru, ovoga puta možda ipak u smjeru koji joj najviše odgovara. Poslušajte kako je Nina zvučala kao srednjoškolka na audiciji za ‘Supertalent’.