Pretraga

[VIDEO] Usred nevremena prokisnuo krov školske dvorane u Zagrebu, domari su spriječili veću štetu

A- A+

MOST je na svojim društvenim mrežama objavio snimku prokišnjavanja krovišta školske dvorane u Osnovnoj školi Granešina. Na snimci je vidljivo kako se kroz krov slijeva velika količina kiše i da su djelatnici škole pokušali spriječiti širenje vode po parketu dvorane. Iz škole su nam potvrdili kako je snimka autentična i da je nastala za vrijeme nevremena koje je pogodilo Zagreb 9. rujna.

Usred olujnog nevremena koje je pogodilo Zagreb prošlog petka, 9. rujna, došlo je do prokišnjavanja krovišta dvorane Osnovne škole Granešina. Video je objavio MOST na svojim društvenim mrežama, a iz škole su nam potvrdili kako je snimka autentična.

– Šteta nije velika zahvaljujući domarima koji stanuju u blizini i koji su spriječili širenje vode po parketu. Dvorana je pod garancijom. Izviještene su nadležne institucije, kao i izvođač radova. Izvođač radova je u subotu ujutro, 10. rujna, poslao dvojicu djelatnika da utvrde razlog prodora vode, govori nam ravnatelj OŠ Granešina, Marijan Vulić.

Dodao je i kako danas dolazi nadzorni inženjer radova na dvorani i izvođač krovišta te će se utvrditi razlog oštećenja krovišta, ali i da će se krenuti u što hitniju sanaciju nastale štete.