Pretraga

[VIDEO] Viralan Video studenta koji gleda pornić usred predavanja

A- A+

Stvarno je malo potrebno da video postane globalna senzacija, a još jedan dokaz koji ide u prilog tome je video star nekoliko mjeseci, koji je ponovno stavljen na YouTubeu, nakon čega su ga preuzeli brojni globalni i nacionalni portali. Riječ je o studentu koji gleda pornić usred predavanja na fakultetu, ali nesretni student nije shvatio da mu slušalice nisu ukopčane, pa je glasovne poruke pornića slušala cijela dvorana. Vrlo zabavno, ali i vrlo neistinito. Riječ je o prank kanalu koji vodi Jamie Zhu.

screenshot: YouTube video

Izdvojeni članak

Viralni test star 80 godina otkriva duboko potisnute emocije u nama

Radnja se događa na jednom sveučilištu u Sydneyu gdje profesorica drži prezentaciju pred dvoranom punom studenata. Jednom od njih nije bilo toliko zabavno pa je na svom laptopu počeo gledati pornić, ali nije pravilno stavio slušalice te je glasovne poruke iz pornića mogla čuti cijela dvorana. Trebalo mu je nekoliko trenutaka da shvati što se događa, poklopi laptop i posramljen pobjegne iz dvorane.

Riječ je zapravo o videu starom nekoliko mjeseci koji je opet uploadan na YouTube prije nekoliko dana kada je izazvao veliki interes kod velikih globalnih medija koji su ga prenosili kao istiniti događaj. Međutim, riječ je o psini Jamie Zhua koji je poznat po svojem YouTube kanalu s ovakvim video materijalima, a cijeli slučaj je prokomentirao za australske medije.

– Za psinu smo znali samo kamerman i ja tako da je reakcija studenata iskrena. Predavanje je bilo o matematici i činilo mi se da se studenti baš ne zabavljaju tako da vjerujem da smo im pomogli barem malo. Neki su mi komentirali video da ću se sada morati nositi s ovime do kraja života, rekao je Jamie Zhu za news.com.au.

Sami video je pogledan nekoliko milijuna puta, a i drugi psine na njegovu kanalu imaju zapaženi uspjeh, ali ipak nijedan nije poznat kao pornić.