Pretraga

Vukovarska nastavnica oprala HNS-ovce: Poručila im da zvuče kao narodnjak ‘Malo levo pa desno – hopa cupa’

A- A+

Da HNS već godinu i pol trola hrvatsko obrazovanje, pjevaju i ptice na granama. Ukazujemo na to na našem portalu kroz brojne (nepismene) primjere kojih u narančastim redovima ne manjka, štoviše, iz njihove hiperprodukcije trolanja teško nam je istaknuti najsjajnije uzorke. Ovoga puta, to je učinila vukovarska nastavnica Lilijana Radobuljac i oplela po HNS-ovu kićenju tuđim perjem, polupismenosti, a njihovu je parolu kojom će Hrvatsku povesti ‘samo naprijed’ usporedila s lakim notama narodnjaka.

Montaža: srednja.hr

U nekoliko smo navrata na srednja.hr isticali amaterizam i lakrdijaštvo stranke koja se, makar joj to bilo zadnje što će učiniti u politici, prestrojila u vladajuću koaliciju zbog neviđene brige za hrvatsko obrazovanje. Srećom, to će im zaista biti zadnje što će učiniti u politici s obzirom na statističku pogrešku vlastita postojanja, no u trenutačnom polupostojanju nalik na ono Voldemortovo kroz horkrukse, javnost zabavljaju svojim polupismenim Facebook komentarima.

Izdvojeni članak

Ivan Vrdoljak fakat je zabrijao da spašava obrazovanje: Na jumbo plakate postavio je svoj grozomoran tvit

Pisali smo već o HNS-ovskim nepismenim uvredama nastavnicima, o njihovom glavnom tajniku ujedno i najistaknutijem troleru koji je svojevremeno ispalio da ‘onaj tko želi učiti ide u četverogodišnju školu‘, a vrhunac je bio na Dan učitelja kada su neki HNS-ovci nastavnicima poručili da ih ne bi plaćali za posao koji rade.

Ovoga puta, vesela HNS-ovska kazališna trupa stala je na žulj vukovarskoj nastavnici Lilijani Radobuljac. Zamijetila je na HNS-ovoj Facebook stranici oduševljenje njihova glavnog tajnika Srećka Ferenčaka potezima ministrice Divjak, kao i činjenicu da HNS ne bi imao što objavljivati na svojim stranicama da nije Ministarstva obrazovanja. Isječak komentara s HNS-ove stranice objavila je uz svoj status u kojem je, između ostaloga, za njihovu parolu ‘Ni lijevo ni desno, samo naprijed’ istaknula da zvuči jednako kao lake note narodnjaka ‘Malo levo pa desno, hopa cupa’.

Na tragu zapažanja nastavnice Radobuljac o narodnjačkom melosu iz zagrebačke Mislavove ulice…ni lijevo ni desno, samo hopa cupa!