Pretraga

Za sve koji ne idu doma za Uskrs: Evo kako će raditi menze u četiri najveća grada u Hrvatskoj

A- A+

Ako ove godine ne idete doma za Uskrs, važno je znati kako rade studentske menze u četiri najveća grada. Donosimo vam popis restorana koji rade za vrijeme uskrsnih praznika u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.

menza

Foto: srednja.hr

Studenti nerijetko zbog obveza na faksu znaju provesti blagdane i praznike u studentskim domovima. Stoga, ako ste ovog Uskrsa jedni od tih koji neće biti za obiteljskim stolom, donosimo vam popis radnog vremena menza za vrijeme uskrsnih praznika u četiri najveća studentska grada.

ZAGREB

Dežurni restoran Studentskog centra Zagreb je u Studentskom domu Stjepan Radić koji radi sve dane osim nedjelje na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak. Restoran u Studentskom domu Lašćina radi još danas do 14 sati, a sve ostale menze su zatvorene do utorka.

SPLIT

Na sam Uskrs ne radi niti jedan studentski restoran, a na Uskrsni ponedjeljak do 20 sati radit će Kampus i Indeks. Danas, na veliki petak do 19 sati rade Kampus, Indeks i Hostel, a do 15 sati radi Tinel. Detaljniji raspored rada menzi u Splitu pogledajte u objavi ispod.

OSIJEK

Restorani u Osijeku za Uskrs ne rade, ali za Uskrsni ponedjeljak radi restoran Campus od 11:30 do 16:30 dok su ostali objekti zatvoreni.

RIJEKA

U Rijeci postoje samoposlužne linije u restoranu Kampus i Mini koje će za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak raditi od 7 ujutro do 21 navečer, a svi ostali restorani i objekti su zatvoreni do utorka. Tu valja napomenuti da pizzerije u restoranima Kampus i Mini neće raditi za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak.