Pretraga

Zabranjena ljubav: Bacili se u rijeku jer im obitelji brane da budu skupa

A- A+

Anela je muslimanka, a njezin odabranik Zekrija je katoličke vjeroispovijesti, što njihove obitelji nikako ne mogu prihvatiti, a svoje nezadovoljstvo izrazili su čak i kamenovanjem mladog para. Zaljubljeni par se bacio u ledenu rijeku i samo zahvaljujući sretnim okolnostima uspjeli preživjeti. Unatoč svim nedaćama koje su ih snašle, ovo dvoje mladih ljudi ne odustaju od planiranja vjenčanja i zajedničkog života.

U Crnoj Gori se prije tri dana odvijala prava drama. Naime, u Karabuškom polju, mjestu kod Podgorice jedan mladi par gotovo se utopio u rijeci. Razlog bacanja u ledenu rijeku je zabranjena ljubav. Zekrija Kabaši je 20 – godišni katolik, a Anela Koljenović, dvije godine mlađa muslimanka. Njihove obitelji nikako se ne mogu pomiriti s time, a oni su se u očaju odlučili na pokušaj ubojstva.

Izdvojeni članak

Američki mediji: ‘Ovaj poljubac je najhrabrija stvar ikada’

Obitelj ih kamenovala, pa se odlučili baciti u hladnu rijeku

Već tri godine Zekrija i Anela su u sretnoj vezi. Jedino što njihovu ljubavnu idilu iz dana u dan ugrožava jest protivljenje obitelji s obje strane i to zbog različitih religija ovog para. Zabrane od strane obitelji nedavno su kulminirale i to kad su Anela i Zekrija odlučili skočiti u hladnu rijeku Cijevnu.

– Majka, susjed i brat bili su na obali i desetak minuta nisu zvali policiju. Pozvali su je tek kada su posumnjali da ja više ne mogu izdržati u vodu, a moj Zekrija se sve to vrijeme, koje je za mene bilo vječnost, borio s valovima Cijevne, ispričala je djevojka Anela za klix.ba.

Usprkos protivljenju obitelji, ovaj mladi par se redovito viđao. Tog kobnog dana šetali su od izbjegličkog kampa Konika prema rijeci, a kad su ih uočili Anelina majka i brat, počeli su bacati kamenje na njih.
U tom trenutku odlučili su sve prekinuti tako da skoče u hladnu rijeku.

Izdvojeni članak

Komentar: Poljubac izdaje

Unatoč protivljenjima planiraju vjenčanje

Anela i Zekrija su se potpuno spasili, no djevojka se više ne vraća svojoj obitelji koja joj brani da viđa dečka. Trenutno živi sa Zekrijom.
– Još smo pod stresom, a kada se sve ovo smiri kanimo se vjenčati, sretno je najavila Anela.

Obitelj ove djevojke, koja je isprva i počela s vrijeđanjem para zbog njihove ljubavi, nije davala izjave za medije.

Zekrijin otac samo je kratko prokomentirao da ga ja Anelina majka poslije incidenta nazvala na telefon i kazala da mu se sin utopio u rijeci, na što je gotovo doživio srčani udar.
Srećom, policija mu je brzo javila da je mladi par potpuno zdrav.