Pretraga

Fotkala se s diplomom i to objavila na društvenim mrežama, profesor ju prijavio: Tvrdi da uopće nije diplomirala

A- A+

Crnogorska studentica kazneno je prijavljena jer je navodno lažirala diplomu i potom ju proslavila s roditeljima. Djevojka je fotografije diplome Pravnog fakulteta s potpisom dekanice i rektora stavila na društvene mreže, gdje ih je uočio jedan zaposlenik fakulteta koji je znao da studentica nije diplomirala.

diploma

Foto: Unsplash

Pravni fakultet Sveučilišta Crne Gore prijavio je studenticu zbog uvjerenja da je lažirala diplomu. Djevojka je na društvene mreže stavila fotografije diplome na kojoj se nalazi pečat i potpisi dekanice Anete Spajić i rektora Sveučilišta Crne Gore Vladimira Božovića. Osim toga, objavila je fotografije na kojima drži cvijeće i proslavlja s roditeljima u restoranu, prenosi Pobjeda.

Izdvojeni članak
novac kune

Godinama varala sustav: Lažirala potvrde o studiranju pa tako ‘zaradila’ 100.000 kuna

Fotografije je vidio jedan zaposlenik fakulteta i iznenadio se jer je znao da studentica nije diplomirala. Sve je prijavio upravi fakulteta koja čeka reakciju policije i tužiteljstva, koje će ispitati da li je djevojka stvarno lažirala diplomu.

Fakultet o slučaju još nije razgovarao sa studenticom, već čekaju reakciju policije. Navode da su se prvo obratili vlastima, a ne studentici jer ih je slučaj uznemirio, navodi Pobjeda. Pretpostavljaju da je čitav slučaj bio samo predstava za roditelje.