Pretraga

Zagreb u znaku knjige

A- A+

Od danas Zagrebom opet vladaju knjige. Da, da… Većina vas reći će: koga briga za knjige?No ipak,uvjereni smo kako među vama postoje knjigoljupci. Mi vam nudimo školski uvid u 34. zagrebački Interliber.

Da ne davimo previše s dosadnim popisima gdje i kako naći izdavače vaših “omiljenih” udžbenika, preporučit ćemo vam tek nekoliko zanimljivih i popularnih štandova. Ono što bi svakako trebali posjetiti štandovi su Algoritma, Školske knjige i Mozaik knjige, gdje ćete, osim školskih priručnika naći i knjige raznovrsnih zabavnih sadržaja. Osim kupovine knjiga, ovogodišnji Interliber donosi izlaganja autora školskih priručnika koji će svoj radove predstaviti zainteresiranima.

Sve vas koje zanima biologija, pozivamo na predavanje o novom priručniku “Biologija za maturu” koje će s održati u četvrtak, 10.11. u 18:30. Dan kasnije, u petak u 12:30 predstavljat će se nova zbirka zadataka iz kemije, nakon koje će svi prisutni moći pogledati predstavljanje projekta o hrvatskom jeziku na državnoj maturi. Od 14 sati održat će se zanimljivi okrugli stol o lektiri i poticaju čitanja iste. Osim predavanja o školskim priručnicima, naći će se ovdje i mnoštvo drugih, zanimljivih (ili manje zanimljivih)predavanja.

U ponudi će se naći knjige za svaki džep, pa će i oni koji ne vole puno trošiti na knjige, a ipak vole čitati, moći bez većih problema naći nešo za sebe. Svima onima kojima treba novi školski pribor ili jeftini priručnici, više su nego dobrodošli. Interliber je otvoren za posjetitelje svakoga dana od 8. pa do 13. studenog u prostorijama 5. i 6. paviljona Zagrebačkog veslesajma u razdoblju od 10 do 19 sati, a ovoga vikenda paviljoni će za posjetitelje biti otvoreni do 21 sat. Uz predstavljanje raznovrsnih knjiga, svi posjetitelji moći će uživati u Sajmu glazbe, plesa i multimedije u 7a paviljonu. Bili vi ljubitelji knjige ili ne, svakako vam preporučamo da svratite i pogledate ponudu ovogodišnjeg Interlibera.Uvjereni smo da ćete naći mnoštvo jeftinih, ali kvalitetnih školskih i zabavnih knjiga i opreme. Ulaz za sve je, baš kao i prošle godine, besplatan.

Cijeli raspored provjerite ovdje.