Pretraga

Prvih 100.000 odgovora u novom sustavu učenja: Ulogirajte se i vi!

A- A+

Naš novi sustav učenja koji smo predstavili prije par tjedana polako, ali sigurno raste. Do sad se registriralo 3.600 korisnika, a broj odgovora na pitanja upravo je prešao 100.000. Velike brojke u kratkom vremenu nas iznimno vesele i potiču na daljnje razvijanje projekta.

kvizovi.srednja.hr

Otkako smo predstavili naš novi sustav učenja bilježimo konstantan rast posjećenosti i registracija. U tri tjedna, koliko je otprilike prošlo otkad je predstavljen javnosti, u naš sustav Kvizova registriralo se 3.600 korisnika, a svi oni dali su 100.000 odgovora na pitanja.

Sustav Kvizovi puno je više od onoga što samo ime predstavlja, odnosno, osim odgovarati, svi korisnici mogu i postavljati pitanja te stvarati vlastite teme i podteme. Također, sustav prepoznaje interese svakog korisnika te mu na temelju toga nudi nove teme i podteme u kojima može otkriti nešto što ne zna.

Prve statistike

Izdvojeni članak

32 stvari koje moraš znati o našem novom sustavu za učenje

Do sad je sustav zabilježio preko 100.000 odgovora. Pitanje na koje je odgovorilo najviše korisnika, ukupno 612, jest „Koja zemlja nema sunce u svojoj zastavi?“.

Što se tiče tema, najpopularnija tema s preko 40.000 odgovorenih pitanja je Državna matura, a do sad je izračunata težina pitanja 4.0.

Podtema s najviše odgovorenih pitanja je podtema Zastave, a broj odgovorenih pitanja prelazi brojku od 12.000.

Također, premda nećemo otkriti ime korisnika, zgodno je dodati kako je korisnik s najviše odgovorenih pitanja odgovorio na preko 1.800 pitanja te je zabilježen kao prvi rekorder našeg sustava. Prijavite se u naš sustav i pokušajte ga sustići!

Odaberite pitanje na koje mislite da znate točan odgovor i krenite dalje istraživati!

Prilikom registracije sustav traži podatke o dobi, završenom stupnju obrazovanja i podacima o obrazovnim institucijama koje je korisnik završio. Sve te podatke prikupljamo kako bismo mogli raditi usporedbe između korisnika, rangirati znanje korisnika unutar jedne generacije ili prema obrazovnim institucijama koje su pohađali. Svaki korisnik na svom profilu može vidjeti svoju ocjenu u odnosu na njegove vršnjake te ocjene po određenim temama i podtemama u odnosu na sve ostale korisnike koji su odgovorili na ta pitanja.

Ovaj sustav moguće je koristiti i kao alat za pripremu za ispit. Kažu da je ponavljanje majka znanja, a ovaj sustav ti na jednostavan i zabavan način može pomoći tebi i tvojim kolegama u podizanju ocjena i širenju znanja.

Iznimno smo zadovoljni prvim rezultatima, a kako vrijeme prolazi primjećujemo eksponencijalni rast novih pitanja u sustavu. Ulogirajte se i provjerite kakva su pitanja, a ako mislite da su prejednostavna, postavite i vi svoja! Uključite se u otkrivanje onoga što ne znate jer to nikad nije bilo zabavnije i jednostavnije!