Pretraga

U zagrebačkoj menzi pojavio se nepozvani gost: Situaciju spasio – kuhar

A- A+

Studenti su u jednoj zagrebačkoj menzi ostali iznenađeni kada su ugledali – miša. Nepozvanog gosta bez X-ice ubrzo su prijavili tamošnjim radnicima, na što je odmah reagirao kuhar koji ga se brzo ‘riješio’.

Foto: Unsplash

Menze su zadnjih dana prepune studenata, a u svom tom žamoru i šušuru našao se i jedan nepozvani gost. Ne, ovoga puta nije riječ o crvu, već o ogladnjelom mišu koji je namirisao miomirise iz kuhinje menze.

No, provod miša nije trajao dugo. Kako navodi student Luka za Dnevnik.hr, posjetitelji menze su to prijavili tamošnjim radnicima, na što je jedan od kuhara ubrzo reagirao i uklonio miša. Tu situaciju komentirao je i Krešimir Matijević iz Studentskog centra u Zagrebu.

– Kada je primijetio da se miš nalazi unutra, uklonio ga je na najbrži i najbezbolniji mogući način, rekao je Matijević.

Izdvojeni članak
Studentica pronašla crva u đuveču u menzi na Filozofskom

Studentica ručala pa na tanjuru ugledala ogromnog crva, u menzu stiže hitan inspekcijski nadzor

Podsjećamo da se krajem prošle godine podigla velika bura u javnosti upravo zbog slučaja iz menze.
Jedan je student tada u pohanom mesu menze na Savi pronašao nešto nalik crvima, to fotografirao te objavio u studentskoj grupi.

Izvanredna inspekcija SC-a utvrdila je da nije riječ o crvima nego – zrncima riže. Ubrzo je menzu posjetio Državni inspektorat. Štetočine nisu otkrivene, hrana je higijenski ispravna, no kako smo doznali, neke su nepravilnosti ipak uočene. Svi djelatnici menze nisu imali potvrde o zdravstvenom odgoju, a neispravan je i jedan kotao za kuhanje na lešo, o čemu više možete čitati ovdje.