Pretraga

Još jedan studentski dom dobio je šalter Student servisa: Evo kada počinje s radom

A- A+

Na šalter Student servisa studenti će, osim centra i doma na Savi, moći pohrliti i u Studentski dom Cvjetno naselje. Šalter je najavljen prije nekoliko mjeseci, a s radom počinje sutra, u utorak 9. svibnja. Studenti će tamo moći pristupiti svim poznatim uslugama. Napomenimo, kako je dom na Savi još u siječnju dobio sličan šalter, no studenti na njega, prema podacima, baš i ne hrle.

sivi šalter student servisa na žutoj zgradi studentskog doma cvjetno naselje

Šalter u Studentskom domu Cvjetno naselje
Foto: Studentski centar u Zagrebu

Student servis dobio je novi šalter u Studentskom domu Cvjetno naselje, a s radom kreće u utorak 9. svibnja. Novi šalter nalazit će se u prizemlju spojne zgrade između 3. i 4. paviljona.

Što će studenti moći napraviti na šalteru?

Studenti će u Cvjetnom naselju, na posebnom šalteru Student servisa, moći obavljati sve isto kao i u Savskoj 25. Studenti će tako moći unutar svojeg doma predati ili podići studentske ugovore, podići račune za isplatu plaće i dobiti odgovor na sva pitanja koja imaju vezano za studentski posao.

Za one koji po prvi put planiraju nešto raditi posredstvom studentskog ugovora, baš kao i na originalnoj adresi Studentskog centra, i na šalteru pri studentskim domovima mogu se učlaniti u Student servis.

Izdvojeni članak
šalter student servisa na savi

Studenti baš i ne hrle na novi šalter Student servisa: U dvadesetak dana posjetilo ga njih 92

Studenti ne hrle baš na šalter na Savi

Ovo je drugi šalter koji Student servis otvara pri zagrebačkim studentskim domovima. U siječnju je takav šalter dobio naš najveći, Studentski dom Stjepan Radić. Srednja.hr razgovarala je s nekolicinom studenata, a oni su nam otkrili da u većini slučajeva uslugama student servisa pristupaju online.

Da bi podigli novi ili pregledali prošli ugovor i zaradu, koriste web stranicu. Iz tog razloga odlučili smo pitati zagrebački Studentski centar koliko je na domskom šalteru na Savi bilo prometa. Podaci koje smo dobili odnose se na tri tjedna unutar kojih je šalter djelovao u siječnju.

– Tijekom mjeseca siječnja 2023.godine 92 studenta posjetila su šalter Studenta servisa i dobili tražene usluge – učlanjenje, produženje članstva, podizanje ugovora, računa, informacije. Izdano je 1.132 računa, kazali su nam tada iz zagrebačkog SC-a.

Copy link
Powered by Social Snap