Pretraga

Najveća konferencija za mlade ponovno stiže u Zagreb, održat će se sredinom svibnja

Najveća konferencija za mlade u ovom dijelu Europe, LEAP Summit, u svibnju se osmi put za redom vraća na zagrebačku scenu. Ovogodišnje međunarodno multidisciplinarno izdanje održat će se 18. i 19. svibnja u Zagreb Fair Congress Centru Zagrebačkoga Velesajma. Na četiri tematske pozornice LEAP Summit okupit će preko 60 predavača iz vrha poslovnoga svijeta, a očekuje se preko 2000 uzvanika iz tridesetak zemalja.

LEAP summit 2023

Leap Summit 2023 | Foto: HUKI

O važnosti ovog događanja svjedoči činjenica da je LEAP Summit, počevši kao studentska inicijativa, u ovih osam godina kontinuiteta izrastao u jednu od najvažnijih konferencija koja u hrvatskoj metropoli ugošćuje tisuće sudionika i međunarodnih predavača, vodećih profesionalaca brzorastućih industrija. S misijom da educira i inspirira buduću generaciju inovatora, poduzetnika, lidera i pokretača pozitivnih promjena u društvu, fokus je na multidisciplinarnom pristupu temama poput digitalne tehnologije, održivog razvoja, inovacija i razvoja karijere perspektive stvarnih pokretača promjena u svijetu. Organizatori najavljuju da će, s promjenom lokacije, ovo biti najbolje i najveće izdanje do sad.

”Ponosni smo što Leap Summit nastavlja dalje još naprednije i inovativnije, a svakim izdanjem privlači sve veći interes. Ove godine predstavit ćemo mnoštvo sadržaja i govornika iz različitih industrija koji će svojim iskustvom i interaktivnim predavanjima obogatiti sve sudionike. Čekaju nas četiri pozornice, a sigurni smo da će posebnu pažnju privući Andreus Biceika, partner u Revolutu te Dana Muntea, koja je dio svog radnog iskustva provela u Googleu i Meti. Ovo su samo su neka od trenutno poznatih atraktivnih imena koja će nam se pridružiti u Zagrebu, a s obzirom na to da je kapacitet ovog izdanja najveći do sad vjerujemo da će sadržaj to i opravdati.“, – izjavio je Andrej Hanzir, projektni voditelj LEAP Summita.

U posljednjih sedam godina LEAP Summit posjetilo je više od 10.000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta, a više od 300 predavača gostovalo je na pozornicama ove inspirativne konferencije te prezentiralo svoje najnovije ideje, uspjehe, znanja te dostignuća.

Prijave za osmo izdanje LEAP Summita otvorene su, a sudjelovanje je i ove godine besplatno. Kako bi dobili svoju ulaznicu, potrebno je popuniti obrazac na poveznici. Generalni partner LEAP Summita je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj.

Konferencija će se odviti 18. i 19. svibnja u prostorima Zagrebačkog Velesajma, a više informacija može se pronaći na službenoj web stranici te Facebook stranici.