Pretraga

Organizira se veliko natjecanje u borbi robota: Evo svih detalja

A- A+

U nedjelju 3. prosinca u 18 sati održat će se Fightbotics natjecanje koje organizira udruga Studentski Makerspace Strojarnica s Fakulteta Strojarstva i Brodogradnje. Nakon uspješnih borbi robota održanih prošle godine u studentskom domu Stjepan Radić, ove godine se u Močvari održava još veće i spektakularnije natjecanje.

Foto: Udruga mehatroničara

Na natjecanju će sudjelovati robot Udruge mehatroničaraSpužvabot, prošlogodišnji omiljeni gubitnik, koji se vraća u novom ruhu. Ovoga puta nije sam, već stiže s četiri nova robota koje je pripremila naša Udruga. Strategiju i napade našeg Spužvabota, UMommya, CircUMsizera, UM Brucoša i BabebladeUM robota nećemo otkrivati prije natjecanja .

Natjecanje komentira Mario Kovač, čija će energija dodatno začiniti natjecanje. DJ Fix je zadužen za glazbenu atmosferu, koja će pratiti svaki pokret, iskru i pobjednički udarac. Očekujte nalete adrenalina tijekom borbi, kao što smo mi imali kad je Spužvabot pobjeđivao, ali i kad je samljeven u komadiće.

Nadamo se da ćemo ponovno vidjeti robota s bacačem plamena, ali se i nadamo da su svi timovi pratili sigurnosne mjere za robote, jer će se inače naslov ovog članka doslovno ostvariti.

Sve informacije o događaju možete pronaći na fightbotics stranici. Ulaznice potražite na Eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a ulaz je besplatan za djecu do 12 godina. Ovo nije samo natjecanje, već prilika da zaronite u svijet robotike. Budite spremni na nezaboravnu noć u klubu Močvara!