Pretraga

Ako ste ikada htjeli biti kebab majstor, uskoro stiže igra stvorena za vas

A- A+

Kebab Simulator idealna je videoigra za one koji su oduvijek maštali o tome kako je to biti ‘mali od kebaba’. Službeni trailer ove neobične simulacije već je na YouTubeu, a njeno se lansiranje na Steamu planira već ovoga ljeta.

Foto: Unsplash

Simulacijskih igara nikad dosta. Zahvaljujući maštovitim umovima developera, prosječni igrač može biti što god poželi – vozač kamiona, traktora, aviona, taksist, automehaničar, a uskoro i kebab majstor.

Da, dobro ste pročitali. Kebab majstor. Ovoga ljeta, naime, izlazi igra koju razvija igraći studio Biotech Gameworks, a koja vas stavlja u ulogu ni više ni manje nego čovjeka zaduženog za izradu omiljenog jela nakon pijanih avantura.

– Obnovite napuštenu trgovinu i stvorite jedinstvenu restoransku atmosferu. Osmislite jelovnik, pripremajte ukusne kebabe, zadovoljite svoje kupce i postanite najveća kebabdžinica u gradu, stoji na službenoj Steam stranici Kebab Simulatora.

Kako prenosi HCL, igrač će u Kebab Simulatoru otvoriti svoj restoran i nastaviti očevu tradicija pripremanja kebaba kako bi otplatio svoje dugove. Hrana će se pripremati principom ‘sastojak po sastojak’, a igrači će uz kebab moći naučiti i 60-ak ostalih recepata.

Osim toga, kao što je vjerno prikazano i u traileru, igrači će u potpunosti moći sređivati svoj restoran, slično kao što u Simsu, primjerice, mogu uređivati svoj dom. Postojat će i multiplayer mod, pa će oni ‘usamljeni’ majstori moći s kolegama iz cijelog svijeta pripremati ukusne kebabe.