Pretraga

Bogatašica ‘otkrila’ plan za zaraditi milijune, zaradila oštre kritike: ‘O moj bože, ovo nije parodija’

A- A+

Kći internetske zvijezde i imućnog poduzetnika Granta Cardonea, Sabrina, objasnila je kako do svoje 20. godine namjerava postati milijunašica i tako izazvala burne reakcije na društvenim mrežama. U videu koji je pogledan više od milijun i pol puta otkad je objavljen na Grantovoj TikTok stranici, 14-godišnjakinja je svima objasnila kako je njezin plan vrlo jednostavan. Međutim, umjesto poruka zahvale za njezinu mudrost, mnogi su komentirali kako nisu impresionirani ovim planom.

foto: screenshot TikTok grantcardone

Imućna 14-godišnja Sabrina Cardone u jednom TikTok videu je pojasnila kako planira postati milijunašica do svoje 20. godine. Rekla je kako je zaposlena kod svojeg oca, gdje joj je mjesečna plaća između 3.676 te 4.595 eura, a većinu toga zatim ulaže u nekretnine. Izračunala je kako će se taj novac svake godine udvostručiti i utrostručiti, što bi joj omogućilo da u idućih šest godina dosegne milijunski iznos.

Ljudi u komentarima nisu bili impresionirani

Njen otac je zatim dodao kako će joj dati bonus od 10 tisuća dolara za svaki TikTok video koji dosegne 10 milijuna pregleda. Rekao je kako bi to bila ‘pobjeda za sve’.

Snimka je objavljena na TikTok profilu njenog oca, gdje je do ovog trenutka pregledana 1,5 milijuna puta. Međutim, umjesto poruka zahvale za njezinu mudrost, mnogi su na društvenim mrežama napisali kako nisu impresionirani njezinim poslovnim planom.

Izdvojeni članak
genZ

Generaciju Z straši svakodnevni zadatak: ‘Tjeskoba je oko toga da ne zeznemo’

‘Prvi korak – imaj oca milijardera’

Između ostalog, navode činjenicu kako većina tinejdžera nema pristup poslovima na kojima zarađuju 60.000 dolara godišnje, a drugi su pak pisali kako zbog troškova života nemaju taj luksuz da sav svoj novac ulažu u investicije.

‘Radim za tatinu tvrtku i to je kraj’, ‘Eto kako je tako bogata’, ‘Bogati su toliko izvan dodira sa stvarnosti’, ‘Prvi korak – imaj oca milijardera’, ‘O moj bože, ovo nije parodija’, ‘Kako mi nikad nije palo na pamet imati bogatog tatu’, ‘Želim znati što ona radi za takvu plaću’, samo su neki od komentara ispod ovog videa.

@grantcardone 14 Year Old Will Be A Millionaire Before She’s 20 Years Old @Sabrina Cardone ♬ original sound – Grant Cardone