Pretraga

Video: Mladi Haris Alagić (17) iz Bosne oduševio žiri nizozemskog X Factora

A- A+

Mediji i društvene mreže pune su hvale za talentiranog Bosanca Harisa Alagića (17), koji je u nizozemskoj inačici showa X Factor pokazao izvanredne vokalne sposobnosti, te oduševio žiri.

Haris Alagić (17) jedan od je od tisuća koji su sreću odlučili potražiti na audiciji za X Factor u Nizozemskoj, a da je ispravno odlučio, pokazao je savršenom izvedbom pjesme ‘Skinny Love’ uz pomoć gitare.

Izdvojeni članak

Srednjoškolka oduševila žiri ‘Prvog glasa Srbije’

Haris, koji još uvijek pohađa srednju školu, pokazao je nevjerojatnu pjevačku sposobnost, te oduševio publiku i žiri svojom izvedbom. Društvene mreže i mediji ga hvale na sva zvona, a 17-godišnjak nije skrivao zadovoljstvo. -Zahvaljujem svima na lijepim reakcijama podrške, bilo je divno, rekao je skromno Haris. Glazbom se bavi već sedam godina, a vjerujemo kako će tim putem i nastaviti, piše avaz.ba.

-Harise, ti si zaista zaslužio da ideš u nastavak natjecanja X Factor‘, rekla je Angela Groothuizen, članica žirija, te time potvrdila zadovoljstvo koje je ovacijama pokazala publika u dvorani. Pogledajte u videu Harisov nastup.