Pretraga

Duel: Jole vs Justin Bieber

A- A+

Ovoga puta u borbenu arenu stavili smo Jolu i Justina Biebera. Lijevom i desnom kutu zajedničko je to što su obojica mogli biti tata. Justina je prozivala obožavateljica da je otac njenog djeteta, dok Jole proziva svoje obožavateljice da im može biti tata. Najezda meksičkih sapunjara izmislila je novi oblik roditeljstva. Ako Alejandro sam sebi može biti tata, tko zna, možda ova dva borca otkriju isto! Prvu rundu dobio je Justin, nikad ne reci nikad, sve je moguće.

 

Joli se nosi bijela boja. Naravno, uspio je u China shopu kupiti košulju i hlače iste boje. Justin se isfurava na Jolu pa i on kupuje bijelo. Ali s obzirom na razliku u godinama jedino je što može biti bijelo barem pet minuta su Justinove pelene. Drugu rundu uvjerljivo dobiva Jole i to zbog svog stajlinga.

David Letterman pitao je Justina da nabroji kontinente, naravno nije znao. Još bismo mu oprostili da je izostavio Antarktik. Pobogu Justine, Europa je kontinent. Očito je naš dragi Justin mislio da je to jedna država. Naš savjet je da ne slušaš priče o Europskoj uniji i eurozoni, to je tako i tako propali slučaj. Jole barem zna jedninu i množinu. Treću rundu s lakoćom dobio je Jole.

Jole kao stariji i iskusniji, može si dopustiti da zaruži u nekoj krčmi. Posljedice toga su krivi kućni broj, a i podočnjaci njegove drage jer ne sklapa oči dok njega nema. Zato se Jole iskupio pjesmom koja zatvara sve krčme. Justin, koliko znamo nema taj problem. Njega opsjedaju obožavateljice, kako bi ih smirio podario im je vječni hit Baby baby. Moramo priznati da dečki znaju s curama tako da je ova zadnja runda neriješena.

Čestitamo Jole. Zbrojem konačnih rezultata pobijedio si. Pobijedio si svjetsku zvijezdu. Nadamo se da ti je sada duša dva broja veća.