Pretraga

Duel: Amy Winehouse vs Goran Bare

A- A+Amy Winehosue i Goran Bare, brat i sestra po narkoticima. Oboje poznati po dobrim pjesmama, a još više po uzimanju nedozvoljenih sredstava. Amy se reinkarnirala, izvazvala je Bareta u našem ringu pod umjetničkim imenom Tiffany.

1.RUNDA

Amy, odnosno Tiffany je na odvikavanju izdržala samo tjedan dana, dok se Bare s tim bori cijeli život. Pjesmom Rehab jasno je dala svima do znanja da joj odvikavanje ne treba. Bare nikako da prizna da nije prestao i da mu odvikavanje nije pomoglo. Tko prizna pola mu se prašta, Amy je obrisala pod s Baretom kao WC papir guzu. Moj Bare, Amy je za tebe USA a ti si Tadžikistan. Prvu rundu dobila je Tiffany.

2. RUNDA

Slika govori više od tisuću riječi. Nemamo što za dodati. Bare je rekao sve i time zgnječio Tiffany i njene silikonske grudi.

3. RUNDA

Odlučujuća runda. Tiffany bila si sebična, svoje poroke nisi dijelila sa svojim fanovima. Bare svoje fanove uvijek zove na kolektivnu ubijačinu. “Hajde da se drogiramo nek se oči sjaje, to je ono najbolje“, on voli svoje kolege i njihove pjesme, pa je za kraj preradio i Vucine stihove: “Podigao te iz pepela i malo ti heroina dao, pa te opet bez milosti u pepeo zakopao.” Tifany, žao mi je, izgubila si.