Pretraga

Evo kako preuzeti i pokrenuti Pokemon Go u Hrvatskoj!

A- A+

Svijet je ponovno otkrio svoja najdraža japanska čudovišta! Pokemon Go nevjerojatno je popularna aplikacija proširene stvarnosti u kojoj preko svoga mobitela možete loviti Pokemone u šetnji kroz svoj grad. Iako se službeno može skinuti samo u SAD-u, Australiji i Novom Zelandu, postoje načini na koje ju možete skinuti i u Hrvatskoj. Evo kako!

foto: YouTube Screenshot

Izdvojeni članak

Q4U: Zabavna aplikacija za upoznavanje novih ljudi

Pokemon Go, prvi  Nintendov izlet u svijet aplikacija, u vrlo je kratkom vremenu postao nevjerojatno popularan. Iako to možda nismo znali, izgleda da smo svi jedva čekali da možemo loviti Pokemone po svom kvartu. Aplikacija dopušta da kroz objektiv naših mobitela Pokemoni uđu u naš svijet. U travi iza kuće možete uloviti Bulbasaura, a u potoku kod škole na Squirela. 

Iako se aplikacija može skinuti samo u SAD-u, Australiji i Novom Zelandu, postoje načini da se skine, instalira i pokrene i u Hrvatskoj, piše drum.hr. 

Kako skinuti Pokemon Go za Adroid

Korak 1. 

Na sigurnosnim postavkama svog mobitela omogućite skidanje aplikacija sa stranica koje nisu službena Google play trgovina. Odite na postavke (settings), otvorite sigurnost (security i u meniju omogućite nepoznate izvore (unknown sources). 

Korak 2.

Skinite Pokemon Go APK datoteku. 

Korak 3.

Kada je skidanje gotovo, kliknite na aplikaciju i pritisnite instaliraj. 

OPREZ!!!

Skidanje neslužbene Pokemon Go APK datoteke je rizično. Prijavljeni su mnogi slučajevi APK datoteka zaraženih Remote Access Tool virusima, koji napadačima omogućuju kontrolu vašeg telefona. Obavezno provjerite koja dopuštenja aplikacija koju ste skinuli ima. 

Izdvojeni članak

Žestoko svjetsko prvenstvo u Pokemonima, dvojicu uhitili zbog nošenja oružja

Kako skinuti Pokemon Go na iPhoneu

Korak 1.

Odjavite se sa svog Apple ID-a. Otvorite postavke, zatim iTunes and Appstore. Kliknite na Apple ID i odjavite se.

Korak 2.

Otvorite Apple ID stranicu i napravite novi ID. Bitno je da to radite preko stranice, a ne  direktno preko Apple uređaja jer će vas inače tražiti broj kreditne kartice. 

Korak 3. 

Pri kreiranju novog Apple ID-a, unesite ime i adresu iz neke zemlje u kojoj je aplikacija dostupna ( SAD, Australija, Novi Zeland).

Korak 4.

Ulogirajte se u svoj novi Apple ID s općim postavkama, otvorite AppStore i preuzmite aplikaciju.

VAŽAN KORAK ZA SVE

Znamo da je igrica nevjerojatno zarazna, ali pazite da ipak svi ne postanemo ovako zaokupljeni!