Pretraga

Žestoko svjetsko prvenstvo u Pokemonima, dvojicu uhitili zbog nošenja oružja

A- A+

Da su Pokemoni više od dječje kartaške igre, potvrdio je i neočekivani događaj na svjetskom prvenstvu u Bostonu. Dvojicu natjecatelja zaštitari nisu pustili u dvoranu gdje se natjecanje održalo, nego su ih na ulazu zadržali dok je policija uz nalog pretražila njihov automobil, u kojem je bilo oružje.

Boston police

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Da je Tim Burton napravio Pokemone

Dvojica natjecatelja na svjetskom prvenstvu u Pokemon kartama uhitila je bostonska policija zbog optužbi vezanih uz prijetnje napadom te posjedovanje vatrenog oružja, prenosi The Guradian.  Kevin Norton (18) i James Stumbo (27) u automobilu su imali oružje, a
prije dolaska na prvenstvo prijetili su na društvenim mrežama i
uznemirili ostale sudionike.

Dvojica natjecatelja spremala su se za Svjetsko prvenstvo u igranju Pokemon karata, no prije odlaska na put u Boston, na društvenim su mrežama objavili su fotografiju svojeg automobila s nekoliko puški na njemu te navodnu prijetnju.

Organizatori natjecanja upoznati s prijetnjama, brzo su reagirali, pa su ih zaštitari zadržali na ulazu dvorane u kojoj se održalo natjecanje, dok je policija pretražila njihov automobil. Policija je u automobilu našla pušku, AR-15 strojnicu te stotine metaka i nož, zbog čega je natjecatelje i uhitila.

Copy link
Powered by Social Snap