Pretraga

[FOTO] Tko im sve zavidi? Studentski dom velikog sveučilišnog grada ima čak i – Playstation sobu

A- A+

Svi smo mi tijekom studija nalazili domišljate načine kraćenja slobodnog vremena, a studenti u splitskom Studentskom domu Bruno Bušić sada su dobili jedan novi. Otvorena je soba za Playstation u koju će studentima ulaz biti slobodan u svako doba dana i noći, a sve s prethodnom rezervacijom joysticka i igrica na recepciji doma. Soba je opremljena i modernim televizorima, te udobnim foteljama, za potpuno iskustvo.

Stanari Studentskog doma Bruno Bušić u Splitu mogu se pohvaliti novom atrakcijom. Nakon što je otvorena nova, moderna teretana, o čemu smo pisali u veljači, sada je na raspolaganje studentima tog doma stavljena i Playstation soba, koju će oni moći koristiti za kraćenje slobodnog vremena između studijskih obaveza.

Vijest o otvorenju sobe objavio je Studentski Centar Split na službenoj Facebook stranici. Upozoravaju tako kako je marčano sunce najopasnijeg karaktera za našu kožu, pošto se nakon zimskog perioda ona odviknula od UV zračenja i izblijedjela je.

Izdvojeni članak
teretana-studenstki dom bruno busic

U studentskom domu velikog sveučilišnog grada otvorena teretana: Besplatna je i radi 0-24

Studenti će zato zaštitu od sunca moći pronaći u novouređenoj sobi, gdje ih očekuje Playsatation 4 i popularni naslovi igrica kao što su FIFA 2020 i FIFA 2021, NBA 2K20 i 2K21, Horizon – Zero Dawn, Call of Duty – Black Ops 3 i drugi. Uz to, studentima je zagarantirano potpuno iskustvo u udobnim foteljama i na najnovijim televizorima.

Ulaz i korištenje Playstation sobe će, uz prethodno zaduženje na recepciji doma, biti dostupno 0-24, a iz doma su studentima zaželjeli ugodno igranje uz napomenu kako je gol u FIFI lijepo zabiti, ali je još važnije zabiti ECTS bodove u indekse.