Pretraga

[FOTO+VIDEO] Najbolji poklon za blagdane? Joško iznenadio učenike svoje bivše srednje škole

Joško Gvardiol je, nakon što je posjetio svoju bivšu Osnovnu školu Josip Račić na Srednjacima, zadnjeg dana nastave prije zimskih praznika iznenadio srednjoškolce Škole za cestovni promet u Zagrebu koju je i sam pohađao. Joško je imao strpljenja da se fotka sa svima i da podijeli autograme, a učenici nisu skrivali oduševljenje kada se jedan od naših najboljih reprezentativaca ovog Svjetskog prvenstva pojavio na školskim hodnicima.

‘Iako mi je otišao glas, pokušat ću glasno reći, znam da vas ima puno i zamolio bih vas da se podijelite u grupice kako bismo se svi uspjeli slikati i dobiti autogram’, rekao je Joško Gvardiol hordi učenika Škole za cestovni promet koju je naš reprezentativac posjetio zadnjeg dana nastave prije zimskih praznika.

Učenici su ga ‘opkolili’ na školskim hodnicima

Nakon što je ovog tjedna iznenadio i učenike svoje bivše Osnovne škole Josip Račić na Srednjacima, isto je to napravio i srednjoškolcima. Učenici su ga ‘opkolili’ na školskim hodnicima, ali i na samom ulazu škole, a na kraju su svi zajedno napravili i selfie.

– Jedan od najzaslužnijih igrača za osvojenu medalju na svjetskom nogometnom prvenstvu, posjetio je danas Školu za cestovni promet u kojoj je proveo svoje srednjoškolsko obrazovanje. Još jednom čestitamo dragom Jošku na vrhunski odrađenom poslu u reprezentaciji, stoji u objavi škole na Facebooku.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu ispod.

@srednja_hr Je li ovo najbolji poklon za blagdane? 😍 Više o Joškovom posjetu svojoj srednjoj školi pročitajte na linku u opisu profila 👆🏻 #srednjahr #joskogvardiol #josko #gvardiol #srednja #srednjaskola #skola #ucenici #bozic #foryoupage #foryou #fyp ♬ Neon Bass – Tangelene Bolton

‘Joškov dolazak bio im je poklon za kraj prvog polugodišta’

Kako su nam rekli iz škole, posjet je bio organiziran u tajnosti, ali kako se takve stvari ne mogu dugo skrivati, ubrzo su to saznali i učenici, a s Joškom je stigla i njegova majka.

– Joškov dolazak bio im je poklon za kraj prvog polugodišta i svojevrsna zahvala za podršku koju su mu slali u Katar. Osim naših učenika za posjet su saznali i učenici susjednih škola te su i oni u većem broju došli do škole, kažu iz škole.

Izdvojeni članak

[FOTO] Pričali smo s nastavnicima Joška Gvardiola: Pomogao je prijatelju iz škole kojemu je izgorjela kuća

Ispunio je želju nastavnice Tjelesnog koja je za naš portal otkrila da želi Joškov potpisani dres

Podsjetimo, tijekom prvenstva razgovarali smo s nastavnicima naših nogometaša, a tako i s Joškovim nastavnicima iz osnovne škole čiji su učenici Jošku i našoj reprezentaciji slali poruke i fotografije podrške tijekom prvenstva u Katru. Tako nam je njegova nastavnica Tjelesnog otkrila kako joj je želja da joj Joško ponovno donese svoj dres i da ga ovog puta potpiše, a Joško joj je tu želju danas ispunio.

– Nastavnica se sama pobrinula za dres, joško ga je potpisaoa, a ovaj put je željela biti sigurna da neće netragom nestati,pa ga je odmah spremila na sigurno. Svi su mu se obradovali i učenici i svi djelatnici škole. Jer opet je Joško pokazao koliko je skroman i koliko je to strpljivo s osmijehom odradio, poručili su iz škole.

Cijelu priču o tome kakav je Joško bio kao učenik možete pročitati ovdje, a video gdje je Joško posjetio svoju osnovnu školu možete pogledati na ovoj poveznici.