Pretraga

Last minute pokloni za Valentinovo bit će vam spas u zadnji čas: Ovo su naša četiri prijedloga

A- A+

Valentinovo je već tu, a vi niste pripremili poklon za svoju bolju polovicu? Ne brinite, nije prvi ni zadnji put da se to nekome dogodilo, a na kraju krajeva, tu smo i mi s četiri zanimljiva prijedloga za last minute poklon koji će vaš partner ili partnerica pamtiti još dugo.

Foto: Unsplash

Valentinovo kuca na vrata, a vi ste se opet našli u onom poznatom scenariju – gledate u kalendar, češkate se po glavi i pitate se kako je moguće da je već sredina veljače i Dan zaljubljenih. Ako ste u tim posljednjim trenucima shvatili da nemate poklon za vašu bolju polovicu, ne očajavajte, niste sami.

Da, možda ste malo zakasnili, ali tko kaže da last minute pokloni za Valentinovo ne mogu biti puni ljubavi i maštoviti? Mi sigurno ne, stoga donosimo popis od nekoliko last minute poklona koji nisu cvijeće i slatkiši, a koji mogu pomoći da još jednom osvojite srce svoje voljene osobe, a da pritom ne izgledate kao da ste ostavili sve za zadnji tren.

Izdvojeni članak

Tražite automobil za ljubavne aktivnosti na stražnjoj klupi? Evo što preporučujemo za svaki budžet

Zajedničko kuhanje, slikanje ili plesanje

Ako imate neki prostor u kojem možete obitavati, primjerice soba u studentskom domu ili netko od vas dvoje golupčića živi u stanu, poklon vam može biti jedna zajednička aktivnost. Mi preporučujemo kuhanje, slikanje ili plesanje (dobro, znamo da se u sobi u studentskom domu ne može baš kuhati), isključivo iz razloga što smatramo da su to tri izrazito zabavne aktivnosti za parove. Dajte mašti na volju, pripremite namirnice, kistove ili glazbu i ožežite.

Povijesna šetnja

Odvedite vašeg partnera ili partnericu u šetnju gradom, ali pritom naučite neke povijesne činjenice, poznate i manje poznate, te ih zadivite svojim znanjem. Čak i ako vaša polovica baš i ne voli povijest, garantiramo da će biti vrlo zabavno istraživati grad i naučiti nešto novo. Naravno, ovisno o vašim interesima, uvijek možete na nešto staviti veći fokus, a na nešto manji. Također, usput sjednite u kafić na neko piće i pojavite se s ružom i imate dejt za pamćenje.

Izdvojeni članak

Ne znate kamo za Valentinovo? U velikoj menzi priprema se posebna večera za parove

DIY stvarčice

Okej, neki veliki DIY (Do It Yourself) projekti nisu baš last minute pokloni za Valentinovo, ali ako imate sat/dva vremena možete dosta toga napraviti. Na primjer, možete uzeti neku teglu i male papiriće te na svaki napisati neku uspomenu s vašom boljom polovicom ili pak možete na svaki papirić jedan razlog zašto volite vašeg partnera ili partnericu. Ako stignete, dobra je ideja i izraditi neke fotografije, da to sve malo uljepšate.

Romantična večera u autu

Ako možete nekako nabaviti auto za Valentinovo, ideje za poklone su gotovo pa beskonačne. No, mi toplo savjetujemo da odete na neku osamu s dekicom izvan grada, ponesete nešto za piti (bez alkohola) i za jesti te uživate u tišini i romantičnoj atmosferi. Ako je nebo čisto, obavezno preuzmite aplikaciju za gledanje zvijezda i to je dovoljno za zabavnu večer koju će te pamtiti.