Pretraga

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža uvela je pretplatu: Pokazala se kao pun pogodak

A- A+

Snapchat se pohvalio da njihov nedavno predstavljeni pretplatnički paket niže impresivne uspjehe. Naime, objavili su da su u svega mjesec i pol dana od izlaska Snapchat Plusa prikupili čak milijun pretplatnika, što je svakako impresivna brojka.

Foto: Unsplash

Snapchat je krajem lipnja predstavio pretplatnički paket Snapchat Plus, za kojeg zainteresirani korisnici trebaju izdvojiti 3.99 dolara mjesečno. Iako se to u početku nije tako činilo, riječ je o dobroj odluci, što dokazuje i činjenica da su do sad prikupili čak milijun pretplatnika.

Naime, pretplatnički paket Snapchat Plus donosi korisnicima rani i ekskluzivni pristup brojnim značajkama, uključujući promjenu ikone aplikacije i mogućnost da vidite tko vam je više puta pogledao story. Pretplatnici su, također, u srpnju dobili i verziju Snapchata za stolna i prijenosna računala, što je prva velika pogodnost do sada.

Izdvojeni članak
djevojka tipka na mobitel

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža uvela mjesečnu pretplatu, korisnici će dobiti dodatne opcije

Kako prenosi The Verge, pretplatnici su ovoga tjedna dobili još novih značajki. Među njima se posebno istaknula opcija prioritetnih odgovora na storyje, pa će javljanje poznatim osobama i verificiranim kreatorima biti lakše no ikad. Ostale opcije su uglavnom kozmetičke prirode.

Snapchat Plus trenutno je dostupan u SAD-u, Kanadi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj, Njemačkoj, Australiji, Novom Zelandu, Saudijskoj Arabiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Indiji, Kuvajtu, Katru, Omanu, Bahrainu, Egiptu, Izraelu, Švedskoj, Danskoj, Norveškoj, Nizozemskoj, Švicarskoj, Irskoj, Belgiji, Finskoj i Austriji.

Podrška za Snapchat Plus u sljedećim se mjesecima očekuje i u Hrvatskoj.