Pretraga

Kupujte hrvatsko ovaj Božić za do 150 kn!

A- A+

Potrošačka groznica Božića trese sve i iako se svi slažemo da većina ljudi pretjeruje s poklonima i trošenjem i nas nekada ponese ta groznica. Zato vam pomažemo s odabirom cjenovno prihvatljivih poklona.

Unsplash

Uvijek kod kupovine poklona pokušavam poduprijeti male hrvatske proizvođače i poduzeća. Kupovina takvih poklona za razliku od kupovine stranih proizvoda je bolja zbog više razloga. Prvi je očito podupiranje naših kreativaca i poduzetnika, a drugi je da kupovina lokalnih proizvoda ekološki prihvatljivija. Kome se ne bi svidjelo podupiranje malih tvrtki gdje znate što točno vaš novac podupire? Kupovina takvih poklona čini upravo to, a nažalost postoji mit da se ne može kupovati hrvatsko i po razumnim cijenama. Što nije istina jer proizvodi u istom rangu su uglavnom jednakih cijena ili i jeftiniji. U galeriji možete pronaći sve od originalnih usluga do super prirodne kozmetike koju svi volimo dobiti kao poklon.

Tinktura je složila odlične pakete s temom Božića, a Sapunoteka tematske pakete kao što je npr. Ježeva kućica. Tu su i paketi Smashit- Prva soba za razbijanje, Laser Tag i razne druge zabavne i cool stvari. Izdvojila sam i knjigu Priče o neustrašivim hrvatskim ženama, autorice Tatjane Barat ,a ilustrirale su ju razne nagrađivane hrvatske ilustratorice, koja je idealna za feministe u vašem životu.  Za obožavatelje gina tu su začini za gin iz Harissa spice store-a. Cijene začina su različite pa je najbolje da odaberete one koji su unutar vašeg budžeta i prema tome odaberete koliko ćete vrećica začina uzeti za poklon. U Kofer.-u uzmite gin kuglice za bor ili gin&tonic poklon pakete. Možete potražiti i preslatke šalice s 3D patuljcima koje izrađuje Nina Art Design i mogu se kupiti u Klotu. Ostali su Issa Arts, Zuri, La Chocolate Zagreb, Volim ljuto, Kofer. i Paper&Stuff personalizirane rokovnici. Prekrasnu  My Dalmatian Cookbook autorice Jolande Vitaljić i ilustratora Borisa Matešića možete naći u  Take Me Home Zagreb

 

Kupujte hrvatsko ovaj Božić za do 150 kn!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap