Pretraga

Mladi Vukovarci sportskim turnirima prikupljaju novac za obrazovanje afričke djece

A- A+

Vijeće učenika Vukovarsko – srijemske županije i ‘Udruga srednjoškolaca’ iz Vukovara, zajedno s kolegama iz Vinkovaca u petak 12. travnja 2013., organizira sportsko – humanitarni događaj pod nazivom ‘Solidarnost u obrazovanju’. Događaj u sklopu kojeg će se održati nogometni i rukometni turnir te prikazati dva kratka dokumentarna filma, održava se u vinkovačkom sportskom centru Lenije. Svrha je prikupljanje novčanih sredstava za djecu Afrike, u sklopu UNICEF-ove akcije ‘Škole za Afriku’. Manifestaciju će prigodnim govorom otvoriti ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović.

Screenshot: YouTube

‘Udruga srednjoškolaca’ iz Vukovara zajedno s kolegama iz Vinkovaca, a i Vijećem učenika Vukovarsko-srijemske županije u petak 12. travnja, organizira sportsko – humanitarni događaj pod nazivom ‘Solidarnost u obrazovanju’. Svrha manifestacije koja se održava u sportskom centru Lenije u Vinkovcima je prikupljanje novaca za djecu Afrike, u sklopu UNICEF-ovog projekta ‘Škole za Afriku’. Program se sastoji od rukometnog i nogometnog turnira te dva dokumentarna filma.

Ovime mladi ljudi iz Slavonije žele pokazati da unatoč teškim vremenima na našem tlu, postoji volja za pomaganjem onima kojima je to još potrebnije.

Manifestaciju će prigodnim govorom otvoriti ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, a svim sudionicima će po završetku programa zahvalnice uručiti Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić te ambasadorica UNICEF-a Maja Vučić.

Više informacija o događaju možete doznati na www.usred.hr.