Pretraga

Na WhatsApp stiže velika novost, posebno će biti korisna onima koji su zaboravni

A- A+

WhatsApp, jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje, dobiva novu značajku – korisnicima će sami sebi moći slati poruke. Opcija je to koja već postoji na nekim servisima, poput Messengera, aplikacije koja je, kao i WhatsApp, u vlasništvu tvrtke Meta.

Foto: Pixabay

Narodna izreka kaže da budala pamti, a pametan zapisuje. Doduše, u moderna vremena to zapisivanje preselilo se s papira na mobilne uređaje pa ono što ne želimo pamtiti zapisujemo u bilješke, pošaljemo si na Messenger, ili ako je riječ o podsjetniku za posao, eventualno na Slack.

Od sada ćete si to moći poslati i u poruci na WhatsApp-u. Naime, jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje dobiva novu značajku – korisnici će sami sebi moći slati poruke, prenosi TechCrunch.com.

Izdvojeni članak
whatsapp aplikacija na mobitelu

Hakeri ‘pokrali’ brojeve mobitela preko 650 tisuća Whatsapp korisnika iz Hrvatske: Evo što to znači

Značajka ‘Message Yourself’ tako će dozvoliti korisnicima da si šalju bilješke, podsjetnike i šoping liste. U narednim tjednima značajku bi trebali dobiti svi korisnici aplikacije, bilo da imaju uređaj s Android operacijskim sustavom ili iOS, potvrdili su iz WhatsAppa za TechCrunch.com.

Korisnici će svoj kontakt vidjeti na vrhu liste kontakata na WhatsAppu kada kreiraju novu poruku. Dodirom na svoj kontakt otvara se zaslon chata u kojem sami sebi možete poslati poruku.