Pretraga

[NAGRADNA IGRA] Vodimo vas nas Medvedgradske glazbene večeri

A- A+

Kako smo već objavili u našem velikom ljetnom vodiču  u vikendu koji je pred nama možete uživati u nezaboravnim koncertima mladih glazbenica Luce i Sare Renar te Elementala. Svi će oni nastupiti u sklopu ‘Medvedgradskih glazbenih večeri’ koje od 14. do 16. srpnja održavaju na utvrdi Medvedgrad.  Ukoliko točno i najbrže odgovorite na naša dva nagradna pitanja možete osvojiti 1×2 ulaznica za jedan od koncerta. Na vama je samo odlučiti se na koji želite ići. 

Nakon fenomenalnog nastupa na Šalati prije Johna Newmana, grupa Elemental ovog će ljeta nastupiti na omiljenoj zagrebačkoj utvrdi – Medvedgradu! Svojim će nastupom zatvoriti program festivala ‘Medvedgradske glazbene večeri’ i to u subotu, 16. srpnja s početkom u 21 sat. 

Prije Elementala, 14. srpnja u sklopu ‘Medvedgradskih glazbenih večeri’  nastupit će i izuzetne hrvatske kantautorice Sara Renar & Luce. Urban&4 koji će nastupiti 15. srpnja za svoj su koncert ulaznice već rasprodali.

Ako prvi točno pošaljete odgovor na jedno od dva postavljena pitanja dobivate 1×2 ulaznice za Lucin i Sarin koncert u četvrtak, 14. srpnja ili 1×2 ulaznice za subotnji koncert Elementala 16. srpnja. Ulaznice možete dobiti samo za jedan od koncerata, a na vama je da odlučite na koji želite povesti sebe i još nekoga. 

Ukoliko želite na koncert Luce i Sare Renar odgovorite na sljedeće pitanje: Kako se zove prvi singl kojim se mlada glazbenica 2014. godine  Luce predstavila publici?

Ukoliko želite na koncert Elementala odgovorite na sljedeće pitanje: U kojem spotu Elementala se pojavljuju ovce?

Svoj odgovor kao i podatke šaljite na [email protected] do 13. srpnja kada ćemo objaviti sretne dobitnike.

U slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u veliki koncertni prostor Pivane, Ilica 222.

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag.
Polasci minibusa kod Šestinske crkve ići će prema sljedećem rasporedu:
18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45. Ulaz za posjetitelje otvoren je od 19 sati.