Pretraga

Osvojite ulaznice za srednja.hr+ konferenciju ‘Obrazovanje x AI’

A- A+

Portal srednja.hr slavi svoj 12. rođendan, a tim povodom organiziramo konferenciju Obrazovanje x AI. Događaj će se održati 10. studenog u prostorima Algebra Spark Spacea u Zagrebu. Očekuje nas cjelodnevni program ispunjen panelima, predavanjima i prilikama za umrežavanje, a tom vam prigodom darujemo 3 x 2 ulaznice za našu treću obrazovnu konferenciju.

Darujemo vas ulaznicama za konferenciju Obrazovanje x AI | Foto: srednja.hr

Kao i na dosadašnjim izdanjima konferencije, i na ovogodišnjoj ćemo se baviti aktualnim temama iz školstva i visokog obrazovanja. Glavna tema bit će umjetna inteligencija, pa ćemo s našim gostima tako razgovarati o promjenama, prilikama i izazovima koje AI uvodi u obrazovanje. Očekuje nas cjelodnevni program ispunjen panelima i predavanjima obrazovnih stručnjaka, ali i vrijeme za upoznavanje i zakusku. Sve će početi registracijom gostiju u 8:30 sati, a završiti u 17 sati. Okupit ćemo vodeće stručnjake i donositelje odluka u obrazovanju koji će s nama podijeliti svoje znanje i iskustvo.

Cijeli program konferencije pogledajte ovdje.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Događaj se održava uživo. Ulaznice za konferenciju prodaju se putem platforme Entrio po cijeni od 50 € (376,73 kn). Za učenike i studente cijena ulaznica je 25 € (188,36 kn). Ukoliko želite na vrijeme osigurati mjesto na konferenciji, nabavite svoje ulaznice na vrijeme, budući da je polovica karata već prodana. Godišnji i mjesečni pretplatnici portala konferenciju mogu pratiti potpuno besplatno.

Želite li u konferenciji sudjelovati osobno i tako iskoristiti priliku za umrežavanje sa zajednicom koju je okupio portal srednja.hr, sudjelujte u darivanju! Dijelimo 3 x 2 ulaznice za konferenciju. Pravila su jednostavna: ispunite obrazac koji se nalazi ispod i odgovorite na pitanje zašto želite sudjelovati na konferenciji. Darivanje traje do 2. studenog, nakon čega ćemo proglasiti dobitnike.

Sve novosti o programu konferencije pratite u rubrici Obrazovanje x AI. Kako vam niti jedna ne bi promaknula, pridružite se Facebook događaju konferencije i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme.


srednja.hr+ konferencija: Obrazovanje x AI koju organiziramo povodom 12. rođendana portala održat će se 10. studenog u prostoru Algebra Spark event Space. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje. Sve novosti možete pratiti u rubrici Obrazovanje x AI ili preko Facebook događaja ovdje.