Pretraga

Još samo danas uhvatite povoljnije ulaznice za konferenciju Obrazovanje x AI

A- A+

Želite li si osigurati dan ispunjen informiranjem, druženjem i inspiracijom na srednja.hr+ konferenciji: Obrazovanje x AI, danas je zadnji dan za učiniti to po povoljnijoj cijeni. U ponoć ističe Early bird ponuda, a nakon toga cijene ulaznica rastu. Konferencija će se održati 10. studenog u zagrebačkoj Algebri Spark.

srednja.hr+ konferencija Obrazovanje x AI

srednja.hr+ konferencija Obrazovanje x AI | Foto: srednja.hr

Sve smo bliže srednja.hr+ konferenciji koja se ove godine održava 10. studenog i to pod nazivom Obrazovanje x AI. Treće izdanje naše velike konferencije organiziramo kako bi smo proslavili svoj dvanaesti rođendan. Danas je zadnji dan kada ulaznice možete kupiti u Early bird ponudi.

Povoljnija cijena za ranoranioce iznosi 40 €, odnosno 20 € za učenike i studente. Po toj cijeni ulaznice možete kupiti samo do ponoći. Puna cijena iznosit će 50 €, odnosno 25 € za učenike i studente. Svoju ulaznicu osigurajte na vrijeme putem sustava Entrio.

Izdvojeni članak
srednja.hr+ konferencija: Obrazovanje x AI early bird ponuda

Već je prodano 25% ulaznica za našu konferenciju: Early bird ponuda traje još kratko

Što sve osiguravate kupnjom ulaznice?

Pripremamo niz zanimljivih panela i predavanja, a cijeli program objavljujemo uskoro. Okupit ćemo donositelje odluka i ključne obrazovne stručnjake koji će razgovarati o aktualnim trendovima i izazovima u sektoru. Utjecaj umjetne inteligencije neizbježna je tema, stoga smo joj posvetili dio programa.

Konferencija će započeti registracijom gostiju u 8:30, a trajat će do 17:00 sati. Kupnjom ulaznice osiguravate fizičko sudjelovanje na konferenciji i pristup svim predavanjima i panelima, kao i ručak i kave u pauzama. Naravno, sve posjetitelje darovat ćemo i goodie bagom kojeg omogućuju partneri konferencije.

Sve novosti o programu konferencije pratite u rubrici Obrazovanje x AI. Kako vam niti jedna ne bi promaknula, pridružite se Facebook događaju konferencije i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme.


srednja.hr+ konferencija: Obrazovanje x AI koju organiziramo povodom 12. rođendana portala održat će se 10. studenog u prostoru Algebra Spark event Space. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a prodaja po early bird povoljnijim cijenama traje do kraja rujna. Sve novosti možete pratiti u rubrici Obrazovanje x AI ili preko Facebook događaja ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap