Pretraga

Već je prodano 25% ulaznica za našu konferenciju: Early bird ponuda traje još kratko

A- A+

Velika srednja.hr+ konferencija održava se 10. studenog u Zagrebu. Organiziramo ju kako bismo proslavili dvanaesti rođendan portala, a ovogodišnja tema bit će Obrazovanje x AI. O toj temi govorit će vodeći obrazovni stručnjaci. Već je prodano 25 % od dostupnog broja ulaznica, a želite li svoju osigurati po povoljnijoj cijeni za ranoranioce, ne čekajte – early bird prodaja traje samo do subote do 23:59 sati.

srednja.hr+ konferencija: Obrazovanje x AI early bird ponuda

Early bird ponuda jeftinijih ulaznica za konferenciju Obrazovanje x AI traje do subote | Foto: srednja.hr

Portal srednja.hr u studenom će proslaviti dvanaest godina djelovanja. Već treću godinu za redom, činimo to u stilu – na najvažnijem obrazovnom događaju godine. Organiziramo srednja.hr+ konferenciju koja će se ovaj put održati 10. studenog pod nazivom Obrazovanje x AI, za koju je 25 % dostupnih ulaznica već prodano.

S ključnim ljudima iz obrazovnog sektora razgovarat ćemo o aktualnim trendovima i izazovima s kojima se suočavamo. Jedan od nezaobilaznih tema je i umjetna inteligencija, pa ćemo tako čuti kako ona mijenja školstvo, a kako visoko obrazovanje.

Izdvojeni članak
Intervju s ChatGPT-jem, Obrazovanje x AI

Ususret konferenciji Obrazovanje x AI, pitali smo ChatGPT što zna o našem obrazovnom sustavu

Pripremamo bogat program

Čeka nas cjelodnevni program ispunjen panelima i predavanjima. Program započinje registracijom gostiju u 8:30 sati. Nakon toga započinjemo s prvim panelima i predavanjima koja će, uz pauzu za kavu, potrajati sve do 13 sati, kada je svim gostima osiguran ručak.

Pripremamo ukupno četiri panela i četiri predavanja kojima ćemo ispuniti dan sve do zatvaranja konferencije u 17:00 sati. Kupnjom ulaznice osiguravate:

  • fizičko sudjelovanje na konferenciji, pristup svim predavanjima i panelima;
  • gift bag koji omogućuju partneri konferencije;
  • ručak;
  • kave u pauzama.
Izdvojeni članak
srednja.hr konferencija Obrazovanje x AI

Tri stvari koje bi mogle nestati iz učionica: Pogledajte što će ih zamijeniti

Early bird prodaja završava uskoro

Ne propustite priliku za čuti poticajne rasprave i zanimljiva predavanja ključnih ljudi u obrazovanju. Povoljnije ulaznice možete kupiti samo do kraja rujna, kada završava ponuda za ranoranioce.

Samo do 30. rujna u 23:59 sati, ulaznicu možete kupiti po cijeni od 40 €, dok ona za učenike i studente iznosi 20 €. Nakon isteka early bird ponude, puna cijena ulaznice iznosit će 50 €, odnosno 25 € za učenike i studente. Svoju ulaznicu osigurajte na vrijeme putem sustava Entrio.


srednja.hr+ konferencija: Obrazovanje x AI koju organiziramo povodom 12. rođendana portala održat će se 10. studenog u prostoru Algebra Spark event Space. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a prodaja po early bird povoljnijim cijenama traje do kraja rujna. Sve novosti možete pratiti u rubrici Obrazovanje x AI ili preko Facebook događaja ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap