Pretraga

Nakon koncerata u Osijeku Aleksandra Prijović posjetila svoju bivšu školu

A- A+

Srpska turbofolk zvijezda Aleksandra Prijović održala je ovih dana pet koncerata u Osijeku. Prijović je, nekima je to manje poznato, odrastala u Hrvatskoj, u Belom Manastiru, a ondje je i završila osnovnu školu. Turneju na istoku Hrvatske odlučila je iskoristiti za posjet svojoj OŠ dr. Franjo Tuđman u Belom Manastiru.

Aleksandra Prijović u školi

Aleksandra Prijović u OŠ Beli Manastir | screenshot: TikTok @daliborkovac61

Osim u Zagrebu, srpska pjevačica Aleksandra Prijović održala je pet koncerata i u Osijeku, a tom je prilikom posjetila i svoju osnovnu školu u Belom Manastiru, OŠ dr. Franjo Tuđman. Kako je vidljivo s fotografije objavljene na TikTok-u, pjevačica je dočekana s buketom, a nasmijane spremačice su i pozirale s njom.

Prema javno dostupnim informacijama na stranicama škole, Prijović je prije 14 godina bila i na školskom natjecanju iz Hrvatskog jezika, na kojem je osvojila peto mjesto. Nakon osnovne, Prijović je upisala Drugu srednju školu ‘Beli Manastir’,  hotelijersko-turistički smjer. Tri razreda je završila, ali je onda odustala zbog karijere. Ipak, kaže sada, jednog bi dana voljela završiti srednju. Prije par godina otkrila je i da je u školi bila žrtva vršnjačkog nasilja.

Izdvojeni članak
aleksandra prijović

Aleksandra Prijović napunit će pet Arena, profesor: ‘Njen stil je suštinski pop glazba’

– Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sad nisam rekla, ali ja sam bila žrtva u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali. Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: ‘Nije ništa bolja od majke pevaljke’. Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, poslije svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smijali su se na sav glas, sve sam čula i vidjela. Vjerujte da mi se, u tim trenucima, srce cijepalo, rekla je Prijović, prenosi scena.story.hr.

Sada joj, tvrdi, ti isti ljudi žele biti prijatelji.

– Javljaju se, pišu mi na Facebooku i podržavaju me. Sada sam im slatka, lijepa, mila i draga. Svima odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali’, istaknula je svojevremeno Aleksandra, piše scena.story.hr.