Pretraga

Nema da nema neta uz nove ‘snack’ opcije za svaki džeparac

A- A+

Četiri nove Vipme tarife skrojene po mjeri za svakog korisnika, dolaze s jedinstvenom „snack“ opcijom nadoplate, uz koju više nikad nećeš ostati bez megabajta ili minuta, onda kad ti je to najpotrebnije. Na raspolaganju su ti dodatne „snack“ opcije megabajta te minuta&SMS-ova već od 3kn.A za dodatno miran san i lakšu kontrolu troškova, s novim tarifama – Za Ziv, Za Snap, Za Chill i Za Zen naknada za uspostavu poziva odlazi u povijest.

Nova Za Chill tarifa zadovoljit će sve tvoje potrebe uz mjesečnu naknadu od 75 kuna, u koju je uključeno 3 GB podatkovnog prometa i 1000 minuta i SMS-ova. Za one malo zahtjevnije tu je Za Zen tarifa u kojoj za 95 kuna mjesečno dobiješ 6 GB prometa i 1000 minuta i SMS-ova. Za Snap tarifa ti omogućuje 2 GB prometa za cijenu od 45 kuna mjesečno, dok za istu cijenu u sklopu Za Ziv tarife dobiješ 500 minuta i SMS-ova. Sve što ne potrošiš, prenosi ti se u sljedeći mjesec ako produljuješ tarifu ili svoje MB možeš i podijeliti s Vipme prijateljima.

No, najbolja stvar je jedinstvena „snack“ opcija putem koje uz jednokratnu nadoplatu računa od svega nekoliko kuna dobivaš prijeko potrebne megabajte i minute za preživjeti do sljedećeg mjeseca. Tako za samo 3 kune na tvoj račun sjeda dodatnih 200 MB podatkovnog prometa, za 7 kuna dobije se pak 500 MB, dok nadoplata od 10 kuna donosi dodatnih 1 GB na računu. Putem „snack“ opcije moguće je kupiti i dodatne minute i SMS-ove, a njezina aktivacija moguća je putem SMS-a, web stranice, Moj Vip aplikacije ili pak putem inovativnog Instagram „snack“ aparata. Tako odsad dok scrollaš Instagram „feedom“ ujedno možeš brzo i jednostavno kupiti željenu dodatnu opciju, ali i primjerice naručiti besplatnu SIM karticu.