Pretraga

Očekuje se masovno pucanje ljubavnih veza za Valentinovo: Nemojte reći da vas nismo upozorili dovoljno rano

A- A+

Valentinovo iliti dan zaljubljenih tradicionalno se obilježava 14. veljače te je omiljeni praznik ugostitelja, kinoprikazivača, cvjećara, trgovaca parfemima. No, nekima od njih, ove godine bi se mogli pomrsiti računi, barem toga dana.

foto: Pixabay.com

Naime, karte su se posložile tako da je baš u srijedu 14. veljače na rasporedu zbilja veliki duel osmine finala Lige prvaka između Real Madrida i PSG-a pa se na zabavnoj stranici Nogometne ikone, razvila cijela polemika što se i kako organizirati toga dana. Ili kako prebaciti izlazak sa svojom izabranicom na neki drugi dan. Po mogućnosti na 15. (13. igraju Juventus – Tottenham pa bi bilo poželjno i taj susret ispratiti).

Izdvojeni članak

Valentinovo 2000. mnogim je Zagrepčanima ostalo u trajnom sjećanju

Nije izostalo kojekakvih prijedloga, izmjena planova, javnih molbi djevojkama da popuste, ali i prisjećanja na povijesne trenutke koje su obilježili Valentinovo.

– Prošle je godine Barca u Gradu ljubavi stradala 4:0 na Valentinovo. I razmontirala Pariz u Barceloni 6:1 na Dan žena. Život piše romane, kaže tako jedna osjećajna duša, dok druga tvrdi da nije bitno što 14. Valentinovo, nego što je tada ponovno Croatia postala Dinamo.

Neki su dečki cinično dobacili u komentarima da nema ništa romantičnije od gledanja Pariza na Dan zaljubljenih, dok su cure uzvratile da toga dana mogu izaći i same. Jedino ne znamo hoće li te cure koje izađu same, dati svojim odabranicima neku drugu šansu.

Uglavnom oprezno s Valentinovim ove godine, a mi smo vas na sve upozorili pravovremeno.